Slika nije pronađena

Dovoljno je da neka celebovka par puta stavi na sebe određeni odjevni komad ili dodatak i da to postane trend. Svi gledaju što one nose, a ovog je puta Bella Hadid ta koja pokušava vratiti neke stare trendove.

Celebrityji imaju moć širenja modnih trendova, a često bude i da se vraćaju nekim trendovima koji su bili aktualni prije. Moda se uvijek vrti u krug, nešto što se nosilo prije 20 godina, kad tad će se opet početi nositi. To se stalno događa, a ove godine mogla bi prevladavati posebno ova tri trenda koja već neko vrijeme nosi Bella Hadid. Iako na njoj izgledaju super, većini ljudi ipak nisu dragi i neće biti previše sretnih zbog toga što se baš oni vraćaju. Ovaj model ima stil koji svi uvijek pokušavaju kopirati. Često zaboravimo da samo zato što na njoj nešto izgleda top, neće i na nama.

Prvi trend koji već neko vrijeme nosi i pokušava vratiti u modu, a nitko normalan ne voli su traperice i suknje s niskim strukom. Rijetko će se naći neka cura koja će biti oduševljena ovim trendom. Traperice s visokim strukom koje su trenutno još uvijek popularne, izdužuju figuru i noge, udobne su i svima stoje super. Suprotno od toga, one s niskim strukom su jedan od najneudobnijih komada i stoje dobro samo onim djevojkama koje izgledaju kao Bella.



Još jedan trend koji nije najomiljeniji bio prije, a neće ni sada, su sunčane naočale sa staklima u boji. Bile su hit prije 20 godina, a malo skrolanja po Instagramu otkriva da bi mogle biti glavne i ovog ljeta.



Treći trend koji se vraća odnosi se na frizure. Jedna koju Bella posebno voli, čini se jednostavna, ali kada ju složimo, to ne izgleda toliko dobro – rep s puštenih nekoliko pramenova koji uokviruju lice. Neke influencerice ovoj frizuri daju i poseban twist tako da umjesto da samo puste pramenove da vise, spletu ih u dvije pletenice.



Što ti misliš o ovim trendovima?

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Pramenovi se ovog proljeća neće nositi na isti način kao i prije – izokrenuti trend u bojanju kose je hit

Chanel je fejlao: Prvi put nakon dugo vremena angažirali su KAO 'plus size' modela – ali je li to plus size?

Ne moraš potrošiti bogatstvo na maturalnu haljinu: H&M je predstavio mini kolekciju maturalnih haljina!

Moda trendovi Traperice Frizura sunčane naočale bella hadid

Još vijesti