Slika nije pronađena

Znaš kada skineš naočale, bilo sunčane ili dioptrijske, i na koži na rubovima nosa ti ostanu crvene oznake od naočala koje nikako da se maknu? Možeš ih se riješiti jednostavnije nego što si mislila.

Na dijelovima nosa gdje sjednu naočale, skinut će ti se šminka i ostati dvije crvene točkice. Ako je i tebi ovo poznata muka, nastavi čitati, imamo rješenje. Nije problem u naočalama, nekima će se ovo uvijek događati, koje god da naočale stave. Nije loše imati kraj sebe korektor da ga naneseš na ovaj dio nosa gdje će se šminka skinuti zbog naočala. Ako nisi na mjestu gdje ima ogledalo ili gdje možeš popravljati šminku, jedna TikTokerica ima i drugo rješenje, jedno malo bolje. Australska TikTokerica Ellie ima hrpu hackova za šminkanje na objavljenih na svom profilu, a ovaj je posebno zanimljiv jer hrpa cura dijeli ovaj problem. Njeno rješenje je da kada se šminkaš, na dio nosa gdje će sjesti naočale staviš tonirani primer za kapke umjesto pudera koji stavljaš na ostatak lica.

@elliemakeupartist

a lil EYE PRIMER saving the day for all the glasses wearin folks ##minitutorials ##makeuptutorial ##makeupartist ##makeup ##makeuphacks

They Call Me Tiago (Her Name Is Margo) - Tiagz

Ona je koristila Mac Paint Pot, ali ti možeš pokušati s onim koji ti koristiš. Kada ga je stavila na taj dio, izblendala ga je sa spužvicom, pričekala da se osuši i stavila naočale. Je li samo izblendala do kraja spužvicom ili je setirala puderom u prahu, teško je reći, ali nije toliko teško isprobati i provjeriti. Nakon nošenja naočala, nisu joj ostale crvene mrljice kao inače. Ne bi nam nikada palo na pamet staviti primer za oči na nos, ali ako djeluje, zašto ne!

Foto: TikTok/ Shutterstock.com - Ann Haritonenko

M.T.

Pogledajte još:

Najbolji crveni ruž na tržištu? Ovaj ima hrpu pozitivnih recenzija i cijena mu nije ludo visoka

Svi ovo radimo, ali bi li trebali? Korektor kao primer za kapke prije sjenila – DA ili NE?

Konturiranje lica kremom za samotamnjenje – biste li se usudili probati ovaj neobični beauty trend?

naočale crvene mrlje šminka hack tiktok beauty hack

Još vijesti