Slika nije pronađena

Vjerujemo da ste usavršile svoje umijeće izrade različitih trendi frizura, a sad je vrijeme da otkrijemo koji trendovi vas čekaju u 2019. godini prema preporukama slavnog londonskog frizera Larry Kinga.

King je frizer od svoje 17. godine, a trenutno radi u svjetski poznatim londonskim salonima. Izgrađuje zavidnu listu slavnih klijenata, svjetski poznatih modnih uzora i influencera. King je jedan od onih koji stvaraju modne trendove frizerskog svijeta, bilo da se radi o neodoljivoj i najmodernijoj boji za kosu ili savršeno ošišanim slojevima, on je čovjek kojeg bi svatko poželio za svog frizera.


Najtrendi frizure koje je King najavio za 2019. godinu
:

Fen frizura doživljava svoj veliki comeback! Neodoljivi slojevi, nestašno isfenirani u frizuru koju je neizmjerno lako i jednostavno održavati i koja uvijek izgleda super- ujutro kad se tek ustaneš i onda kad ju ispustiš iz repa. Neće vas razočarati.


Ako više volite kratke frizure, onda će u 2019. godini vrijediti pravilo - što kraće, to bolje! Frizuru su već profurale Emilia Clarke i Kate Hudson. Jesi li dovoljno hrabra za ovakav look? U jedno smo sigurni- ovo je frizura koju je lako održavati i odlična je za one curke koje su uvijek u pokretu jer mogu izgledati besprijekorno iako možda nemaju puno vremena za namještati frizuru svaki put prije nego što negdje idu. A ima i još jedan bonus - više neće biti važne sve one gumice za kosu i kopčice koje stalno gubiš jer ti neće biti potrebne.


Kad se radi o boji, pastelne nijanse bit će najmodernije iduće godine. Odaberite svoju omiljenu boju i dajte si oduška, samo se pobrinite za to da nije prenapadna jer je poanta pastelnih nijansi upravo ta nježnost.Harpers Bazaar također je izdvojio neke najtrendi frizure koje ćemo moći vidjeti 2019. godine...

Za ljubiteljice šiški, važno je to da ne moraju više biti na crtu ošišane jer će nestašne šiške biti apsolutne pobjednice u 2019. godini. Još uvijek možeš imati dugu kosu uz kratke pramenove koji ti uokviruju lice. Malo duže šiške je najlakše održavati, možeš ih gurnuti natrag, namjestiti ih naprijed, ti odluči.


Ako ne možete bez omiljene punđe imamo odličnu vijest za tebe! Neuredna punđa bit će apsolutni ljetni hit 2019. godine. To je nježna frizura koja pristaje gotovom svakom obliku lica. Ključ je u tome da ju zavežeš nisko, pustiš sve odlutale pramove da i dalje lutaju i to je to. Tvoja neuredna punđa je gotova. Jednostavno, zar ne?


Međutim, tebi je ipak najdraži stajling rep. Ovaj visoki, retro rep dominirat će iduće godine. Kao i mnogi drugi trendovi iz 90ih godina i ovo je jedan koji se vratio. Kako bi upotpunile svoj look onda obavezno nađite što veću i šareniju gumicu kojom ćete dodatno ukrasiti svoju frizuru. Možete koristiti i različite šarene marame kako biste zavezale svoj rep i učinile ga još poesbnijim. Boje u kosi svakome uljepšaju i najtmurnije dane.


Koja je tvoj omiljena frizura? 

Foto: Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Sve što trebaš znati prije nego se odlučiš za drastičnu promjenu frizure

Kada si ti rođena? Saznaj koja je frizura bila popularna na godinu tvog rođenja!

VIDEO: Niska punđa - idealna frizura za stariji i totalno HOT look

Frizura Moda beauty

Još vijesti