Slika nije pronađena

Kada mislimo na jesen, u glavi su nam različite nijanse smeđe, narančaste ili žute boje, to su nekako postale tipične jesenske boje, ali ni jedna od njih nije ta koja je ove jeseni najpopularnija boja za na nokte.

Na Pinterestu puno ljudi traži inspiraciju za najrazličitije stvari, od uređenja doma do modnih inspiracija. Jedna od njih su i ideje za uređivanje noktiju. U posljednje vrijeme potraga za noktima u jednoj boji je skočila za čak 75%, piše Glamour Magazine. Glavna boja sezone po tome će biti tamnozelena.

Nokti u ovoj boji izgledaju wow! Nije možda tipična jesenska boja, ali zapravo baš nekako ide uz jesen kada polako prelazimo na nešto tamnije nijanse, kako odjeće, tako i šminke, a izgleda i laka za nokte. Čak ako baciš oko i na Instagram, može se vidjeti da u posljednje vrijeme tamnozelena bude sve više ukomponirana u dizajne na noktima.

Izgleda dobro ako ju nosiš samu za sebe ili ako dodaš još neke detalje. Inspiracije ima na sve strane, a koju ćeš ti odabrati, ovisi samo o tome što ti se od svega najviše sviđa.

Zeleni nokti ti možda sada ne bi niti pali na pamet jer smo svi u smeđim nijansama, ali možda je vrijeme da joj daš šansu.

Pogledajte još:

Koji su 3 modna dodatka ove zime u trendu, a koja 3 više ne nosimo: Hit su neobične kape!

Obično beauty blender smočimo prije korištenja – ali postoji jedan bolji način kako ga 'pripremiti'

Kim Kardashian nosi čudnovate čizme – hoće li to postati novi modni trend za zimu?

Moda popularna boja laka za nokte lak za nokte

Još vijesti