Slika nije pronađena

Jesen samo što nije tu, temperature su zadnjih dana dosta pale i vrijeme je da izvučemo iz ormara toplije vestice i laganije jakne. A kakve će se jakne nositi ove jeseni? Jednom se modelu predviđa ogromna popularnost kakvu već dugo nije imao.

Traper jakne i kožne jakne su ono za čime ćemo uskoro morati posegnuti, ali ove godine vraća se jedan drugi model jakni. Bejzbolske jakne. Onaj tip jakni koji izgleda kao nešto što nose dečki na američkim fakultetima. Ili nam barem samo tako filmovi prikazuju. Ali to su jakne kojima se predviđa ogromna popularnost ove jeseni.

U jesenskim kolekcijama različitih dizajnera na modnim se pistama mogao vidjeti da prevladava ovakav stil. Osim toga, zabilježen je i porast od 125% na Pinterestu u potražnji za upravo ovakvim jaknama, kao i porast kupovine ovih modela na web shopovima.

Ovaj tip jakne nije ženstven niti će ti pomoći naglasiti obline, ali je udoban. Preveliki i vintage modeli će biti totalni hit. Iako izgledaju malo muškasto, ovakve jakne idu dobro i na suknjice, trapke, što god nosiš.

Celebovi i influenceri su ih već počeli nositi, što je samo još jedan znak da ih ove jeseni nećeš moći izbjeći i da će ovakve jakne preplaviti dućane i ulice.

Pogledajte još:

Šljokice kao novi hit jeseni? Provjerite ovih 10 trendova koji će vladati jesenskim outfitima

Zaboravi na Nike Air Force: Ovo je model tenisica za kojim su svi sada poludjeli

Zašto cure odjednom masovno lakiraju nokte u svijetlo plavu boju? Postoji značenje!

Moda model jakne jesen jakna

Još vijesti