Slika nije pronađena

'Elite Model Look 2017'

Najprestižnije svjetsko modno natjecanje 'Elite Model Look 2017' ove godine će perspektivne modele tražiti u City Centeru one West, Split i East! Dečki i cure – ovo je vaša prilika da napravite prvi korak ka karijeri svjetskog supermodela!

Elite Model Look ima tradiciju dugu 34 godine koja je iznjedrila tisuće novih lica koji su bili uporni i slijedili svoj san. Neki od njih su Cindy Crawford, Stephanie Seymour i Gisele Bundchen, a sada i vi imate priliku pridružiti im se - prvi casting na rasporedu je 25. ožujka od 16 sati u City Centeru one West.

Ako imate između 14 i 22 godine, visoki ste najmanje 172 cm (cure) i 183 cm (dečki) te imate želju baviti se modelingom – ovo je vaša prilika!

Od 18. ožujka posjetite Elite korner u City Centeru one West, uzmite letak sa svim informacijama i ne zaboravite preuzeti prijavnicu. S popunjenom prijavnicom dođite na casting 25. ožujka u 16 sati i zadivite žiri!

Pri preuzimanju prijavnice iskoristite priliku za odličan selfie! Čeka vas best selfie spot s odličnom rasvjetom pa je materijal za dijeljenje na društvenim mrežama zajamčen! I ne zaboravite tagati City Center one i Elite Model Look.

Casting za Elite Model Look održat će se i u City Centeru one Split 1. travnja te u City Centeru one East 22. travnja. Sretno!

Stručni žiri činiti će i Kristina Šalinović, jedna od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu te poznati modni fotografi Mare Milin, Jelena Balić, Šime Eškinja. Kristina je tijekom svoje karijere krasila naslovnice najpoznatijih svjetskih magazina te nosila revije za neka od najvećih imena u svijetu mode, a djevojkama koje uđu u finale prenijeti će svoja iskustva.

Još više saznajte OVDJE!

Sponzorirani članak

Zagreb casting Elite Model Look 2017 City Center West

Još vijesti