šišanje šiški

Šiške ne moraju biti noćna mora, samo zahtijevaju malo više pažnje i brige. Pogotovo ako si jedna od onih sretnih osoba kojima šiške odlično stoje. Posljednjih su godina u modi, samo se mijenja stil koji se nosi. Isto će biti i ove godine.

Još se jednom vraćamo malo u prošlost. U modi se to stalno događa, a ovo je samo još jedan dokaz. Šiške su u posljednje vrijeme hit frizura. Prošle su godine svi nosili 'curtain bangs', dužu verziju šiški blago uvijenu sa strane, a ove godine slijedi nešto slično. Ovakve su šiške bile hit 90-ih i 2000-ih, a još se jednom radi o dužim šiškama – što je dobra vijest! Jer duže je šiške lakše održavati i bolje stoje većini. Ali ono što se ove godine mijenja je način na koji se nose. Nema više blago uvijenih na vrhovima, već ćemo ih ravnati peglom.

Nosit će se ravne zalizane šiške. Ovo je prije bio takav trend! A veliki celebovi poput Jennifer Lopez i Dua Lipe ih polako sve više nose i sada, piše Glamour. Jedina je razlika u tome što su se prije nosile na stranu, a sada s razdjeljkom na sredini. Što izgleda puno bolje, ali je i dalje teško za održavati kada je vlaga u zraku.

Frizeri su preporučili da ako planiraš raditi ovakve šiške, definitivno je najpametnija odluka odrezati ih da ostanu što duže. Sve će ovisiti o tome koliko ti je dugačka kosa, ali što duže, to će ih biti lakše održavati.

Pogledajte još:

Hrvatska Youtuberica Ema Luketin otvorila svoj beauty salon – gdje je, što nudi i kako izgleda?

Kako sakriti da ti je kosa masna? Napravi neku od ovih 9 frizura i problem riješen

Zbogom neurednim punđama – za ove se misli da će biti u trendu, a svaki dan ih slučajno napravimo

Frizura 2000. godine šiške modni trend