Slika nije pronađena

Dati svu svoju vjeru tajicama i nadati se da će stvarno uspjeti zadržati mengu i da ništa neće curiti? Nismo baš sigurni da bismo im toliko vjerovali, ali iz Adidasa tvrde da su njihove nove tajice za mengu sigurne.

Curama kada imaju mengu nije uvijek najugodnije baviti se nekom fizičkom aktivnošću, a razlog broj jedan je da se jednostavno ne osjećaju dovoljno sigurno. Kada skakućeš i trčiš okolo, menga kao da se aktivira i postane još obilnija i logično da se onda uvijek bojimo da će nam procuriti. Može se pomaknuti uložak ili tampon previše napuniti, a ići okolo s mrljom na trenirci ili tajicama nije privlačno. Adidas sada doskače s rješenjem, izumili su tajice za mengu. Uz njih neće trebati nikakva dodatna zaštita, već će one biti zaštita, a uvijek možeš i dodati uložak kako bi bila 100% sigurna da se ništa neće dogoditi.

Neće se na njima po ničemu vidjeti da su drugačije od običnih tajica niti će itko moći skužiti da imaš mengu. Izgledaju sasvim normalno, baš kao i svake druge obične crne tajice. Drugačiji je jedino način na koji su napravljene. Sigurno si do sada već čula da postoje gaćice za mengu, a ovo je na sličnom principu. Imaju dodatne slojeve koji igraju glavnu ulogu. Radi se o tri dodatna sloja koja imaju ulogu da upijaju i pomažu da nikakva tekućina ne procuri na vanjski sloj tajica.

Foto: adidas.co.uk

Dodatno, mislili su i na to da se cure osjećaju napuhnuto tijekom menge, pa su stavili i visoki struk, kao i čvrstu gumicu oko struka, zbog koje ćeš se ipak osjećati malo bolje. Recenzije koje ljudi ostavljaju na službenoj stranici Adidasa potvrđuju da tajice stvarno rade svoj posao!

Pogledajte još:

Pitanje tjedna: Smije li se prati kosa tijekom menge? Ovo je 15 najbizarnijih praznovjerja o menstruaciji

Hack kako se riješiti bolova u trbuhu za vrijeme menge – trebaš masirati točno određeni dio tijela

Koju osobnost ima tvoja menga? Je li sabotirajuća, gladna ili željna za seksom - pronađi ju u jednom od opisa

menstruacija tajice za mengu adidas

Još vijesti