Slika nije pronađena

Ako je ovo stvarno moguće, želimo znati detaljnije kako! Ako si i ti jedna od onih cura koje puštaju kosu, ali ti se čini da se nikako ne pomičeš s mrtve točke ili da ti kosa raste presporo, kosa ove cure će te impresionirati. Pod uvjetom da joj vjeruješ kako je to njena prirodna kosa jer ne vjeruju joj baš svi.

Još jedna nevjerojatna transformacija zbog koje smo morali video pogledati nekoliko puta. Cura u njemu tvrdi da joj je kosa u godinu dana narasla od bob frizure do malo više od polovice leđa! Odmah se upali crvena lampica koja govori da tu nešto nije kako treba i da mulja. Faith Dorritt je frizerka pa zna malo više o njezi kose nego svatko drugi, ali da joj je mogla baš toliko kosa narasti u samo 12 mjeseci? Neki jednostavno ne vjeruju da je to moguće i govore da ima ekstenzije, ali ona sve pobija i uvjerava da je to stvarno njena kosa.

@faithdorritthair

long luscious hair coming at ya ##hairtok ##rumours ##fyp ##foryou ##healthyhair

RUMOR HAS IT x ALL THE RUMORS ARE TRUE - LAUREN

Čak je snimila kasnije i video u kojem je razdvajala kosu na tjemenu i pokazivala da nikakve ekstenzije nisu umetnute i da je stvarno njena prava kosa. Koliko god bile dobro stavljene, i kakve god da bile, tu bi se trebale vidjeti, ali ovo jasno pokazuje da ih na njoj glavi nema.

@faithdorritthair

Reply to @nicoleallen466 nothing wrong with extensions, but I would not have the patience for them

original sound - Faith Dorritt

Možemo samo reći: wow! Dok većini u pola godine kosa jedva naraste nekoliko centimetara, ona je uspjela u godinu dana doći ovakve dužine. Naravno da svi žele znati kako. Otkrila je nekoliko savjeta.

@faithdorritthair

##redflag ##hairtok ##fyp ##dojacat ##healthyhair ##StartUpShowUp

original sound - indiana

Redovita šišanja od po 5 milimetara svakih tri mjeseca su bitna. Isto tako, blajhanje i previše topline na kosi je zabranjeno ako želiš da ti što prije naraste. Osim toga, nije dobro niti previše prati kosu, dva puta tjedno je maksimum. Možda će nečijoj kosi trebati malo duže da se navikne na ovaj tempo, ali to je dobro za nju. Pegla ne bi smjela biti prevruće i nikako ju ne koristiti više od jednom tjedno. I dakako, ulja treba staviti na vrhove dok je još mokra kosa nakon pranja, kao i pustiti ju da se osuši na zraku, a ne fenom. Na njenom profilu možeš naći dosta videa posvećenih kosi i njenom rastu.

Pogledajte još:

Vilinska kosa je novi trend za koji moraš znati – izgleda baš tako kako joj naziv kaže

Proizvod za uređivanje obrva koji odjednom svi koriste – a zapravo je za kosu

Talijanski bob je frizura za kakvu još nisi čula, a koja izgleda bolje od običnog boba

duga kosa njega kose rast kose

Još vijesti