Slika nije pronađena

Konfekcijski brojevi iz trgovina već desetljećima pokušavaju `posvađati` žene diljem svijeta jer dok je u nekim trgovinama veličina L jako velika, u drugima je ista veličina ekstremno mala.

Iz tog razloga je poludjela i djevojka imena Ruth Clemens koja je skroz popljuvala H&M. Naime, ona je isprobavala traperice veličine 42 koje na kraju nije mogla obući. Kaže da inače nosi tu veličinu, ali da se sada u ovaj brend totalno razočarala jer `normalne` ženske veličine žele srezati.

Svoju priču je podijelila javno, a na Facebook stranicu H&M-a je napisala prilično dugu poruku u kojoj je potanko objasnila koliko ju je to sve razbjesnilo. `Inače sam broj 42 u bokovima (nekada 44, ovisi o modelu hlača) pa sam pomislila kako bi bilo dobro isprobati tu veličinu. Svjesni ste da je 44 najveća veličina koju imate (osim dijela gdje je vaš `plus size` odjel koji je dosta limitiran odjećom). Nisam pretila te mi je građa skladna, vrlo sam visoka pa mi je teško nekada pronaći odjeću pa me zanima zašto toliko nerealistično male traperice radite?` napisala je.
Čini se kako Ruth nije jedina koja je imala istih problema s ovim brendom pa su joj se javile brojne djevojke sa sličnim pričama. Možemo shvatiti zašto je ova djevojka poludjela, ali s druge strane postoje milijuni drugih trgovina odjećom koji imaju drugačije veličine pa će neki reći da je Ruth malo pretjerala u svom bijesu.

Izvor/foto: Facebook

I.P.

Pročitajte još:

Nove veličine u svijetu mode: `grančica`, `mršava`, `debela` i `jumbo`

Tinejdžerica `plus size model` snimila kampanju za badiće i poslala važnu poruku

Tinejdžerica se okomila na modnu industriju nakon što su je odbili jer je `predebela`

H&M hlače veličine

Još vijesti