Slika nije pronađena

Početkom ovog mjeseca jedno od najpoznatijih imena Instagrama Essena O'Neill progovorila je o bizarnoj istini koja se krije iza njenih besprijekornih fotografija.

Ispričala je sve o lažnom životu kojeg kreiramo zahvaljujući društvenim mrežama, a sada joj se pridružila djevojka iz Londona koja se također bavi modelingom, a na Instagramu ima preko 100 tisuća followera.

Stina Sanders počela je na svom profilu objavljivati fotke koje prikazuju manje glamuroznu stranu života prosječnog modela; izbjeljivanje dlačica iznad usana, kolonoskopija i zdrobljeni nokti na nogama nisu najugodniji prizori pa ne čudi što je ova djevojka izgubila velik broj followera.

'U ljudskoj prirodi je da se neprestano uspoređujemo s drugima, ali društvene mreže mogu ostaviti ozbiljne posljedice na mlade djevojke. Budući da se bavim modelingom, vidjela sam najljepše žene svijeta s prištićima i celulitom. To me ne uznemirava, ali brine me što si cure nameću nerealne kriterije, a čak i njihovi idoli ne izgledaju onako savršeno kako misle' pojasnila je Stina zašto je počela objavljivati manje lijepe fotke svog života.

Evo nekoliko primjera njenih 'novih' fotografija:

*Kada pokušavaš snimiti selfie, ali kamera škljocne prije nego si spremna – rezultat je dupli podbradak!


*Ovo su moji nokti prije pedikure. Natečeni zglobovi od trčanja, unakaženi prsti i nokti koji otpadaju'


*Samo još jedan ponedjeljak


*Vrijeme je za kolonoskopiju


*Sada je 12:50, a ja se još nisam istuširala niti sam oprala zube. Ovo mi je druga šalica kave i baš me zanima koliko dugo me neće biti briga za higijenu'


*U Harley ulici nećete pronaći samo doktore koji mogu srediti vaš nos ili grudi – možete popraviti i svoj um! Upravo sam završila sa svojom dvomjesečnom terapijom kako bih se riješila problema s anksioznošću. Prošlo je već dva tjedna od mojeg posljednjeg napadaja panike! Depresija i anksioznost nisu nešto od čega biste se trebali skrivati. Razgovarajte o tome!Sviđa li vam se njeno razmišljanje?

Foto/Izvor: PopSugar.com
I.N.

Pročitajte još:

Tinejdžerska zvijezda Instagrama otkrila istinu o svojim fotkama: 'Sve ovo je prevara'

Daljina nije problem: maštovite fotke para koji održava vezu na daljinu

Oni su najpopularniji na Instagramu: 10 celebova s najviše fanova

život instagram model

Još vijesti