Slika nije pronađena

Kada se dogodi neka neplanirana situacija, možeš li se prilagoditi ili cijelo vrijeme šiziš? Ako ti netko zaboravi čestitati rođendan duriš li se mjesecima? Možeš li prihvatiti da nije sve po tvome?

Svi mi ponekad 'radimo dramu', ali važno je koliko često i zbog čega. Ako je dramatiziranje tvoja svakodnevna aktivnost, čestitamo – titula kraljice drame je tvoja!

Možeš li prihvatiti da stvari koje se ne odvijaju kako si ti zamislila ili radiš dramu oko svega? Ako ne znaš odgovor na ova pitanja, mi ćemo ti pomoći. Prepoznaješ li se u ovim znakovima, znači da si prava 'drama queen':

#80% dana provodiš okrečući očima


#'Happy hour' za tebe traje punih 10 minuta dok ne shvatiš da ti simpatija JOŠ UVIJEK nije odgovorila na poruku – a onda počinje tri dana kukanja, žalovanja i frustracija.

#Ne interesiraju te samo vlastite drame; nema ničeg slađeg od guranja nosa u tuđa posla


#Tvoja frendica je upravo slomila ruku, ali čekaj – ti imaš važniju priču za podijeliti!

#Općenito imaš pretjerane reakcije na sve što ti se događa u životu.#Školska kolegica jednom te osramotila pred simpom, a ti ćeš to spominjati svako malo; čisto da ne zaboravi što je učinila.

#Nitko te ne može ni početi tješiti nakon prekida veze jer si ti uvjerena da NIKADA NIKOG nećeš naći.#Ti nisi uopće odgovorna za svu dramu koja ti se događa u životu. Svi drugi su krivi.

#Kada imaš loš dan, to je kraj svijeta – čak i ako je razlog potpuno benigan.#Najgore što ti se dogodilo u životu je kada ti je puknuo nokat za vrijeme tjelesnog.

#Tvoj život se raspada barem nekoliko puta tjedno.#Obožavaš ulaziti poput zvijezde i uvijek misliš da svi bulje u tebe...#... a obožavaš biti u centru pozornosti


Foto/Izvor: Metro.co.uk
I.N.

Pročitajte još:

Osjećaš se drugačije, zrelije i starije: otkrij jesi li stara duša

Stvari koje ćeš razumijeti ako si najmlađe dijete u obitelji

Problemi niskih curki – 2. dio

kraljica drama queen

Još vijesti