bijele traperice

Ovaj vikend i ti odi van u bijeli hlačama. Kupi neke u second hand dućanu za što manje novaca i isfuraj ih u izlazak. Garantirano ćeš imati jednu od najboljih večeri vani do sada.

Sasvim svejedno kako izgleda tvoj izlazak i gdje ideš van, jedna se djevojka dosjetila super ideje kako izlazak učiniti još zanimljivijim i zabavnijim. I jedina stvar koja ti treba za to su bijele traperice koje ti nisu najbitnije na svijetu. Jer do kraja večeri više neće izgledati kao na početku. I to ne u lošem smislu. Zato je najbolje da uzmeš neke koje više toliko ne nosiš ili kupiš na sniženju ili u second hand dućanu za što manje novaca. Njen video je postao viralan, a kada vidiš ideju bit će ti jasno i zašto.

@ibysbomi Worth it. #fyp Imma Be X Heads Will Roll Remix - Harry Morelli

Obukla je za van bijele trapke koje joj nije žao 'uništiti' i uzela je crni marker sa sobom. Tijekom večeri je svoje prijatelje, ali i druge random ljude u izlasku, tražila da joj se potpišu na hlače. Slično kao kada netko slomi ruku ili nogu pa mora nositi gips na koji mu se svi potpisuju. Ovo je na tu foru. Definitivno će ti ovo učiniti izlazak zabavnijim, a i upoznat ćeš tako hrpu novih ljudi. Predlažemo da ovo isprobaš pogotovo ako imaš u planu neki poseban izlazak, poput odlaska na koncert omiljenog izvođača ili izlazak na dan kada ti je rođendan. Hlače će do kraja večeri biti pune imena i izgledat će totalno kul. Možda ih nećeš moći nositi za svaku priliku, ali će biti lijepa uspomena na tu večer. I definitivno ćeš imati novi izlazak koji nećeš nikada zaboraviti.

Pogledajte još:

Blokirala je bivšeg dečka na svim društvenim mrežama – on je našao zanimljiv način kako joj se javiti

Došao po nju na prvi spoj koji se pretvorio i u zadnji – prizor koji se ne bi svidio niti jednog curi

Prije spoja lagao curi da je visok 190 centimetara – problem s visinom je riješio, ali je dobio puno hejtova

bijele hlače ideja za izlazak izlazak za pamćenje stvaranje uspomena