Slika nije pronađena

Vjerojatno ćeš često čuti komentare poput 'OMG, kako je visok', a možda ćeš povremeno osjetiti i bol u vratu, no dejtanje s visokim dečkom ima mnogo prednosti.

Ako već nisi shvatila sama, mi ćemo te podsjetiti zašto je to super:

*Ne trebaju ti selfie stickovi

Jer, budimo realni, njegove ruke su toliko dugačke da će savršeno poslužiti u svakoj situaciji! Lijevo, desno, gore – nema tog kuta kojeg on ne može doseći.


*Možeš bezbrižno nositi visoke pete

Znaš ono kada obuješ štikle i najednom shvatiš da je tvoj dečko zapravo nizak? To se u društvu visokog dečka ne može dogoditi – potpetice od 10 centimetara, samo mi dođite!

via GIPHY*Nikada ga nećeš izgubiti u gužvi

Nije važno skitaš li po prepunom šoping centru ili krcatom ulicom, ne moraš brinuti da ćeš ga ikada izgubiti. I među 200 ljudi, njegova glava uvijek strši!*S njim je super ići na koncerte

Zaboravi na skakutanje ili penjanje na stolice – uz visokog dečka uvijek ćeš imati najbolji pogled na koncertima!

*Šetnja s njim je trening

Ako si do sada išla u teretanu, slobodno smanji broj odlazak. Bit će dovoljno da odeš u šetnju s njim i pokušaš pratiti njegov ogromni korak – vrlo brzo ćeš shvatiti da zapravo trčiš.


*Dobit ćeš hrpu poljubaca u čelu

Nakon onih u usta, poljupci u čelo su nešto najslađe, zar ne?


*Njegove majice tvoje su haljine

Čari njegove odjeće otkrit ćeš posebno ljeti kada se cijeli dan budeš prešetavala u njegovoj majici kratkih rukava koja na tebi postaje haljina. Sjajno!*Mijenjanje žarulje nikada nije bio manji problem

Ne kažemo da mijenjanje žarulje zahtjeva nadljudske napore, ali čemu se penjati na stolicu ili ljestve ako pored sebe imamo visokog dečka?

I.N.

Pročitajte još:

Visina kao vrlina: mjesec rođenja određuje koliko ćemo biti visoki

8 razloga zašto je super biti visoka cura

11 modnih problema visokih djevojaka

visoki dečki

Još vijesti