Slika nije pronađena

Postoji ih nekoliko i radi se o tri hotela smještena u SAD-u i o dva smještena drugdje - jedan je u Brazinu, a jedan u Japanu.

Najnovija senzacija je hotel The Inn at Christmas Place koji je otvoren 2007. godine kao dodatak tematskom shopping centru Pigeon Forgeu u Tennesseeju, a osim smještajnih kapaciteta, dva puta tjedno nudi koncerte Djeda Mraza, svete grančice božikovine u svim sobama i radionice zamatanja poklona da svi gosti konačno nauče kako to rade vilenjaci i patuljci Djeda Mraza, piše Vice.com.


U predvorju hotela se nalazi veliko ukrašeno božićno drvce tijekom cijele godine, a u svakoj od soba i apartmana nalaze se zabavne tematske dekoracije. Moguće je čak naručiti božićni doručak! Najluksuzniji je Santa Suite apartman koji gostima osigurava poklon od samog Djedice.


No, božićna bajka tamo nije jeftina – jedna noć za dvoje koštat će oko 1500 kuna (ovisno o dobu godine), a noćenje u Santa Suiteu čak duplo više!


Christmas Farm Inn & Spa u Jacksonu nudi čak i više – u njihovoj ponudi su i fakultative, odnosno paketi poput 'Annual Journey to the North Pole', u kojima gosti mogu uživati u pratnji vilenjaka i Djeda Božićnjaka.


Sobe nose prigodne nazive poput 'Mr. and Mrs. Claus', 'Sleigh Bells', 'Three Wise Men' i 'Blizten'. Mistetoe Pub u sklopu hotela nudi prefinu toplu čokoladu, a noćenje u sobama se kreće od cca 800 kuna naviše.


Hotel Casa da Montanha u Gramadu, Brazil, nudi Christmas Suite sobu koja je tijekom cijele godine utočište Božića! Tamo ćeš pronaći antikni namještaj, božićno drvce, prigodne ukrase... Cijena se razlikuje, ali prosječna za noćenje za dvoje je otprilike 1500 kuna.


Tu su još i kolibe Santa's Cottages koje su obiteljski resort u Indiani i Hotel Chapel Christmas u Japanu, ali on je predviđen samo za odrasle.

Ova mjesta su ujedno zabranjena za Grincheve, a dobrodošli su svi fanovi Božića jer tamo on nikad ne završava... Ah, jedva čekamo da stigne i ovdje, zar ne?

Foto: YouTube/Booking.com/The Inn at Christmas Place/Christmas Farm Inn & Spa/Instagram/TripAdvisor/Pixabay

M.Z.

Provjeri još...

Noćenje u jestivoj kućici od čokolade – povedi ekipu i grickajte namještaj za smiješnu lovu

PRECOOL Umjesto novcem, obrok u fancy restoranu možete platiti brojem pratitelja na Instagramu

Najslađe mjesto za popiti kavu ili čaj – otvoren je prvi Hello Kitty kafić!

Božić mjesto hotel grinch

Još vijesti