Slika nije pronađena

Tutoriali šminkanja danas su jako popularni, a make up artisti i artistice poznati su u cijelom svijetu. Koliko je ustvari velika i snažna moć make upa dokazala je i Youtuberica Yuya Mika. Nju su prijatelji izazvali da se pokuša pretvoriti u Mona Lisu, i to ni manje ni više nego koristeći isključivo šminku koju koristi svaki dan!

I tako je njezina fantastična transformacija, koja je započela isključivo kao dobra zezancija, obišla svijet i oduševila sve koji su vidjeli ovu preeedobru fotku.

A post shared by YUYAMIKA (@heyuhong7) on


Da bi to postigla, koristila je tamnu tekuću boju za konturiranje koju je pravilno raspodijelila po licu kako bi istaknula figuru lica izvorne Mona Lise. Osim toga, koristila je i nekoliko različitih vrsta smeđeg tonusa da što bolje dočara dublje i svijetlije linije lica. Njezina tehnika nanošenja make-upa stvarno nas je oduševila, ali nam je malo i neugodno kad ovo remek djelo usporedimo s našim (ne)znanjem šminkanja...

via GIPHY


Osim u Mona Lisu, Yuya se transformirala u još neke druge poznate osobe kao što su neponovljive Marilyn Monroe i Audrey Hepburn.

A post shared by YUYAMIKA (@heyuhong7) on


Fanovi na instaču već su joj predložili transformacije koje bi mogla odraditi, a mi vjerujemo daće i to Yuya odraditi fenomenalno. S obzirom na veliku popularnost koji je postigla, i to u vrlo kratkom roku, njezin instagram profil sada već ima preko 14 tisuća pratitelja. Možemo reći samo... YOU GO GIRL!!!

via GIPHY


Foto: Pexels/Instagram/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Make-up za posebne prilike – novi trend koji su profurale celebovke na Met Gali omogućit će ti najbolje fotke!

Više od 10 vrsta četkica – ako si mislila da je svejedno čime nanosiš MUST make-up proizvod, varaš se!


Make up savjeti Kendall Jenner – spremi se za školu ili kavu u dvije minu

mona lisa make up youtube

Još vijesti