Slika nije pronađena

Nema veće sreće nego kada nađeš nešto što ti se sviđa, pa još bude i sniženo! Sad, zamisli mjesto gdje je tako cijelu godinu i gdje je svaka stvar koju uzmeš u ruke snižena. Kad bi barem postojalo nešto tako...

Pa i postoji! Outlet centri su definitivno jedna od najboljih i najisplativijih mjesta za shopping. Osim što možeš naći markiranu robu po sniženim cijenama, na jednom mjestu se nalazi hrpa različitih dućana pa se u jedno poslijepodne možeš obući od glave do pete, i to za sve prilike.


U Hrvatskoj postoji nekoliko outlet centara, ali 21. lipnja u 17 sati se otvara novi koji će biti najveći do sada - Designer Outlet Croatia!

Na preko više od 15 tisuća metra kvadratnih, nalazit će se više od 100 različitih modnih brendova, za koje smo sigurni da će ti se svidjeti. Osim toga, centar će sadržavati replike nekih od najpoznatijih hrvatskih znamenitosti, kao što su dubrovački gradski toranj i kula Lotrščak, a moći ćeš se prošetati dalmatinskim kalama i uživati u pogledu na zagrebačke šarene fasade.

via GIPHY


Kroz cijelu godinu, outlet će raditi svaki dan od 10 do 21 h  te će roba stalno biti snižena od 30 do 70 posto, no samo na dan otvorenja, prvi kupci će imati još popust do 70 posto, u povodu otvorenja samog outlet centra. Također, na otvorenju centra će nastupati i Severina, a ulaz je naravno besplatan.


Iako se ne zna o kojim je dućanima konkretno riječ, sve će biti otkriveno netom prije samog otvaranja - taman na vrijeme da saznaš što te točno zanima, a što ne. Ono što znamo  već sada jest da je u tijeku nagradna igra u kojoj možeš osvojiti walk in closet s odjećom u vrijednosti 30.000 kn, sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvoje i mnoge druge nagrade. Detalje potraži ovdje.

Outlet će se nalaziti u Rugvici pored Ikee, što nas ni ne čudi s obzirom na to da su glavni investitori u ovaj outlet centar Ikea Centers i Mutschler Outlet Holding AG, kojima ovo nije prva suradnja, a samim centrom će upravljati ROS Retail Outlet Shopping iz Austrije.

Mi se veselimo novom mjestu za šopingiranje, a ti?

via GIPHY


Foto: Giphy/Unsplash/Designer Outlet Croatia

A.Š.

Pročitaj još:

Vodič za šopingoholičarke: kako kupovati na sniženjima?

Najveći failovi internet šopinga: naručili jedno, a dobili nešto sasvim drugo

Šoping kraljice u pohodu – došlo je vrijeme međusezonskih sniženja (i nemojte nas zvati šopingholičarkama)

outlet shopping

Još vijesti