Slika nije pronađena

Većina tinejdžera koja se susrela s bullyingom mašta o odlasku u srednju školu i danu kada će proći pored svojih zlostavljača koji će tada biti manji od makovog zrna. Čini se da je jedna djevojka snove pretvorila u stvarnost.

Louisa Manning je s 12 godina često bila meta zločestih vršnjaka; rugali su joj se zbog debljine i dlakavosti nazivajući je muškobanjastom zbog čega je razvila poremećaje u prehrani. Sada, 10 godina poslije, Louisa je samouvjerena studentica na Oxfordu koja je prošli petak na jednoj zabavi naletjela na jednog od svojih osnovnoškolskih kolega kojeg pamti po posebno ružnim riječima i uvredama. On ne samo da ju nije prepoznao, nego ju je pozvao na dejt!

Iako je u početku bila ljuta i odbijala je svaku mogućnost izlaska s njim, shvatila je da bi to mogla biti dobra prilika da mu se 'osveti'. Dogovorili su susret u jednom restoranu, a nakon što se pojavio, na stol je dobio njeno pismo i sliku iz srednjoškolskih dana.


'Oprosti što ti se večeras neću pridružiti. Sjećaš li se osmog razreda osnovne? Kada sam bila debela, a ti si mi se zbog toga rugao? Ne? Ja se sjećam! Tri godine poslije toga sam gladovala, dnevno sam jela najviše jednu jabuku. Stoga sam odlučila preskočiti ovu večeru' napisala mu je dodavši i druga pogrdna imena kojima ju je oslovljavao.

Dečko je primio njenu poruku te joj kasnije preko Facebooka odgovorio da mu je žao zbog svega i zaželio joj sreću, prenosi BuzzFeed.

Foto: Facebook
Izvor: Buzzfeed
I.N.

Pročitajte još:

Osveta je slatka: cura ga prevarila s frendom, a on ju isprdao na društvenim mrežama!

Tinejdžeri joj prijetili silovanjem, a ona nazvala njihove mame

osnovna škola Zlostavljanje osveta

Još vijesti