Slika nije pronađena
Možda ostatak stana ne izgleda baš onako kako bi ti to željela, ali tvoja soba je sigurno oličenje tvoje osobnosti. Od boje zidova pa do načina na koji si uredila cijeli prostor, sve odiše tobom.

I što zapravo boja tvoje sobe govori o tebi? Jesi li zaigrana i djetinjasta ili umjetnička duša koja se pokušava izraziti na što više načina? Pronađi boju svoje sobe i saznaj što ona govori o tebi!

Bijela
Ako imaš bijele zidove, vrlo vjerojatno ti soba izgleda kao jedno od ovoga dvoje: ili imaš unutra namještaj još otkako si bila malena te po zidovima imaš oblijepljene postere, ili imaš novi namještaj koji je skroz bijeli, s povremenim detaljima u tvojoj omiljenoj boji.
Za prvi slučaj, vrlo vjerojatno se radi o tome da i sama znaš da nisi spremna na promjenu, barem ne još. Kad bi te netko i pitao kakvu bi novu sobu htjela, vjerojatno bi svakih pola sata mogla dati novi odgovor.

No ako za tebe ipak vrijedi drugi slučaj, onda si jako jednostavna osoba, koja ljepotu pronalazi upravo u minimalizmu. Voliš čistoću bijele boje, stoga tvoja soba uvijek izgleda uredno. Što reći nego da si perfekcionist!


via GIPHY


Plava
Iako nam je plava prekrasna boja, ako se ne pogodi dobra nijansa, nekada može izgledati pomalo depresivno. No ti pomalo i jesi depresivna, zar ne? Ili bolje rečeno, voliš misliti da jesi. Ustvari si skroz u redu, ali vrlo si emotivna i lako se izgubiš u svojim osjećajima. Nježna si i lako te se može uzrujati, a tada bježiš u svoju sobu koja je tvoj siguran kutak.
Plava ti je omiljena boja zato što te podsjeća na nebo, koje nema nikakvih limita ni granica, a to ti je najvažnija stvar u životu. Znati da je sve moguće!
Ružičasta

Možda se ružičasta forsira kao boja za cure, no realno, koliko cura ima zaista ružičastu sobu? Istina je da si ti jedna od rijetkih. Voliš tu boju zato što i inače na svijet gledaš kroz ružičaste naočale, pa zašto to onda ne bi bila prva stvar koju vidiš ujutro?

Zaigrana si i pomalo djetinjasta, no sve umjereno.
Ono što je bitnije jest to da si užasno girly - u svakom smislu te riječi. Voliš gledati romantične komedije i čekaš svojeg princa na bijelom konju, a mi se nadamo da će se naći neki dečko koji će ispuniti tvoja (pre)visoka očekivanja!

via GIPHY


Ljubičasta i crvena
Ove dvije boje nisu slične, no osobe koje farbaju svoju sobu u jednu od te dvije boje, imaju dosta zajedničkih osobina. Jako si otvorena i samouvjerena te nemaš srama - i to na onaj najbolji mogući način! Kada ti se nešto ne sviđa, kažeš to odmah u trenutku, i baš zbog toga se svi vole družiti s tobom. Osim što si izravna, veliki si prijatelj i nije ti problem posvađati se s drugima samo zbog tvojih prijatelja!
Jako cijeniš umjetnost stoga nas ne bi začudilo da na jednom zidu imaš mjesto gdje si isprintala svoje omiljene slike te ih postavila. Vrlo vjerojatno si to još na neki svoj način uljepšala!
Zelena i žuta
Osobe koje imaju ovakve sobe su vrlo pozitivne i tople, baš kao i boje koje su odabrali. Mnogi bi te opisali kao Sunce, zato što zračiš takvom pozitivom i toplinom da se je skoro nemoguće ne zaraziti njome! Rijetko tko ostaje ravnodušan prema tvojem osmijehu, koji je uvijek iskren.
Svi tvoji prijatelji znaju da kad im zatreba netko tko će ih znati utješiti, da si ti osoba kojoj se moraju obratiti. Uvijek vidiš najbolje u svemu - od ljudi pa do nezgodnih situacija. Tvoj pozitivan pogled na život će ti uvijek donijeti samo dobre stvari!

via GIPHY


Slažeš li se s nama? Jesmo li pogodili i za tebe?

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

DIY I tvoja soba može biti Instagram ili YouTube 'materijal' – evo kako!

Neka tvoja soba bude idealna kulisa za Instagram - znaš li zašto bi još trebala nabaviti biljku?

Neka budu tvoj pokretač – poruke kojima možeš oblijepiti zidove svoje sobe

soba boja osobnost

Još vijesti