Slika nije pronađena

Nastavnik je iskoristio činjenicu da su maškare i zamaskirao se u glazbenu legendu – pjevača grupe Queen Freddija Mercuryja te s učenicima održao nastup za pamćenje.

Glazbena škola iz Varaždina tradicionalno svake godine održava Fašnički koncert u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu, a ove godine jedan od nastupa postao je viralan. Koncert je iskoristio nastavnik solfeggia i voditelj dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta Tomislav Cvrtila kojem je ovo zadnji koncert u ovoj školi prije odlaska. Oprostio sa svojim učenicima i to ne bilo kako. Priredio je pravi spektakularni nastup i oduševio svu publiku, ali i internet. Netko je iz publike snimio cijeli nastup, a nije trebalo dugo da postane viralan.


Nastavnik se zamaskirao u legendu rock glazbe Freddija Mercuryja i sa zborom izveo njihovu hit pjesmu 'Bohemian Rhapsody'.

Čim je izašao na pozornicu u bijeloj potkušulji, ispranim trapericama, s brkovima i narukvicom oko nadlaktice dočekalo ga je klicanje oduševljenja iz publike. Čak je i iskopirao poznate pokrete Freddija i prošetao pozornicom u njegovom stilu.

Video se u tren oka proširio internetom, a do sada ga je pogledalo preko 60 000 ljudi u manje od jednog dana, a taj broj još iz sata u sat natavlja rasti.


Glazbena škola u Varaždinu također je na svom Facebook profilu podijelila fotke nastavnika Cvrtile iz 'backstagea' s porukom: 'Prije nego Vas počastimo s fotkama s jučerašnjeg Fašničkog koncerta koji je tradicionalno održan u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu u 18 sati, moramo pokazati vjerojatno najmaštovitiju masku našeg nastavnika Tomislav Cvrtila. Nastavnik Tomislav je s Dječjim zborom starijeg uzrasta izveo Bohemian Rhapsody te oduševio prisutnu publiku. Također, ovim putem se opraštamo od nastavnika Cvrtile koji odlazi na drugo radno mjesto i ovim putem mu želimo puno uspjeha!'.

Pozitivnih reakcija i komenatara na ovu njegovu ideju i njenu provedbu ne nedostaje.

Foto: Facebook – Glazbena škola u Varaždinu

M.T.

Pogledajte još:

Što učenici srednjih škola misle o hrvatskom školstvu? Neke stvari su im super, ali neke baš i ne

[VIDEO] Svirka benda i hrpa slastica – Evo kako je jučer izgledao veliki odmor u jednoj zagrebačkoj gimnaziji

Precool – 'Gimnazijalke' dobile priliku zapjevati ispred Europskog parlamenta

nastup queen profesor oduševljenje Freddie Mercury glazbena škola

Još vijesti