Slika nije pronađena

Nažalost, sve je više slučajeva kada profesorica ili profesor siluje svog učenika, a novi slučaj iz Houstona donosi šokantnu priču o nastavnici koja je ostala trudna sa svojim maloljetnim učenikom.

Profesoricu Alexandriu Veru iz škole u Houstonu očekuju ozbiljne optužbe za seksualno zlostavljanje maloljetnog učenika. Naime, ova 24-godišnja nastavnica se upustila u spolne odnose s 13-godišnjakom.

Učiteljica je policiji rekla da je njena seksualna veza s maloljetnikom počela u rujnu 2015., a u državi Teksas gdje se Houston nalazi je odraslim osobama zakonom zabranjeno spavati s maloljetnicima ispod 17 godina jer se to tada smatra silovanjem.


Alexandria tvrdi da su roditelji učenika znali za cijelu stvar i da su ju podržavali. Učenika je prvo smatrala bezobraznim, a ubrzo je počeo s njom flertati iako ga je ona tražila da prestane.

U siječnju je Alexandria saznala da je trudna, a kaže da je maloljetnikova obitelj bila jako uzbuđena zbog toga. Unatoč tome ona je obavila abortus nakon što se u sve uplela služba za zaštitu djece. Policija je pregledala njen mobitel i utvrdila da su poruke između nje i učenika bile prilično eksplicitne, ali da se ostavlja dojam da je on pristao na spolne odnose s njom.


Osim toga i učenik je policiji potvrdio tu priču. Nadamo se da se ovakvi slučajevi neće ponavljati, a ljudi koji na ovo imaju komentar `gdje su ovakve učiteljice bile u moje vrijeme` poručujemo da i žene mogu silovati samo se rijetko kada o tome priča.Foto: Facebook/Google maps

I.P.

Pročitajte još:

Učiteljica optužena za seks s učenikom

Učiteljica u razredu zabunom pustila vlastiti sex video!

Učiteljica `naplaćivala` korištenje školskog wc-a!

silovala maloljetnika učiteljica spavala s učenikom trudna s učenikom

Još vijesti