Slika nije pronađena

Iskakanje iz kreveta, vojničko spremanje, psovke, petljanje o vlastite noge, hvatanje autobusa- sve su to posljedice kašnjenja u školu.

Svi su barem jednom zakasnili u školu te znaju kakav je osjećaj kada se iz misterioznih razloga alarm ne uključi. Strka i zbrka događaju se i u glavi, ali i u stvarnosti.

Oni koji piju kavu za to nemaju vremena kada kasne, skoro pa vrijeme za obavljanje jutarnje higijene ne postoji. `Brzo, brzo!`- vrti nam se po glavi.

Ovo su iritantne stvari koje se dogodi kada zakasniš u školu:

Alarm postaje misteriozniji od odaje tajni

Navila si alarm, upalila zvuk na mobitelu, napunila bateriju i napravila sve kao i svaku drugu noć. Zašto nije zvonio? Nitko ne zna, ovo će ostati vječni misterij.


Ups, ustvari je tvoja krivnja i sad se mrziš

Tek kasnije si shvatila da alarm jest zvonio, ali ti si ga samo u polusnu isključila. Ughhh, #LudaKuća


Osjećaš kao da se cijeli svijet urotio protiv tebe i priželjkuje da zakasniš u školu

Kašnjenje je već ovako tlaka, ali naravno sve se okrenulo protiv tebe. Sestra pere kosu u kupatilu, ne možeš ući i obaviti jutarnju higijenu. Ne stižeš jesti, autobus se vuče po cesti, pada kiša, dobila si mengu... #damn


Zakasnila si i na bus

Vozač je odlučio malo požuriti te doći ranije na stanicu. Naravno, nije čekao da se u pravo vrijeme polaska svi putnici skupe. Ostala si bez prijevoza. Psuješ i nervozna si.Ostala si bez daha trčeći na sat

Čini ti se kao da bi mogla početi trčati na tjelesnom i malo vježbati upravo zbog ovakvih situacija.


Profesoru govoriš najgluplji izgovor ikad

Osjećaš da ti profesor neće povjerovati ako uletiš s istinom pa misliš da je bolje nešto smuljati i izmisliti. Naravno- nisi smislila ništa dobro, izgovaraš najgluplji izgovor za kašnjenje.


Toliko nisi htjela zakasniti da se nisi stigla pogledati u ogledalo

Izgledaš vrlo nepočešljano i s ostacima paste oko usta. Isto tako obukla si majicu naopako. Čestitamo!


Kašnjenje ti je pokvarilo cijeli dan

Naravno da ti je kašnjenje pokvarilo jedan dio dana, ali ne treba ti cijeli dan biti pokvaren zbog toga. Opusti se, svi su barem jednom zakasnili.
kašnjenje zakasnila u školu alarm Škola