Slika nije pronađena

Ovih deset isprika za kašnjenje ili nedolazak u školu smo pronašli u bespućima interneta, u svojoj bližoj okolini i od vas – naših čitatelja. Najoriginalnije smo izdvojili i popisali kako biste se dobro nasmijali i ponešto naučili. Evo koje su to...


via GIPHY


Prva i klasična – ostao/la sam zaključana u kući! Ako ćemo realno, tko ovu ispriku nije nijednom iskoristio? Lakše je okriviti mamu, tatu i ostale ukućane za nemar nego otkriti svoje navike neučenja u školi.


Druga, malo kreativnija – ugrizao me kućni ljubimac ili neka druga životinja! Jedan korisnik Reddita, učitelj, je napisao da je njegov učenik rekao da ga je ugrizla vjeverica pa da nije mogao doći u školu zbog bolova. LOL!

Treća, 'hilarious' – kasnim jer su me presreli vanzemaljci! Dan, jedna učenica osnovne škole u Americi je upravo tu ispriku iskoristila za kašnjenje na nastavu. Ne znamo samo tko joj je povjerovao...


via GIPHY


Četvrta, moguće najistinitija – uhvatio me proljev! Ovo je bed izgovoriti, ali svaki učitelj će imati razumijevanja za tu vrstu problema.

Peta, za one 'hardcore' učenike – tresnuo me tramvaj/autobus! Jedna bivša učenica zagrebačke gimnazije nam je ispričala opaki plan koji je realizirala u suradnji sa svojom BFF... Njezina frendica je došla kod nje doma i sestra naše sugovornice ju je 'malo uredila'. Cura je izgledala doslovno kao da je pala pod tramvaj zahvaljujući dobrom make-upu. Zakasnila je na sat, rekla da ju sve boli i da vjerojatno ima potres mozga i profa ju je poslala na hitnu! Rekla je i da nije sposobna otići na pregled sama pa joj je naša sugovornica bila pratnja... Ishod: cure su obje izbjegle dan u školi i to onaj u kojem se pisao ultra teški test iz matke!

Šesta, za širu populaciju – alarm je kriv! Jednostavno ne zvoni kad treba... U doba kad svi imamo pouzdanu tehnologiju pri ruci ova isprika nema baš više smisla, ali svejedno ju uredno koristimo.


via GIPHY


Sedma, za one koji žive malo izvan grada – stoka se nije htjela maknuti s ceste! To je 'legit' razlog ako profa zna da se koristiš prijevoznim sredstvom kako bi došao/la do škole, a nitko neće moći osporiti istinitost ove izjave jer se o tome ne izvještava. I stvarno, u nekim dijelovima Hrvatske ovo se događa. No, ako živiš u gradu, okani se 'čorava posla', odnosno neuvjerljivih isprika.

Osma, predobra za ovo doba godine – izgubio/la sam se u magli! I fkt, ovih dana je to moguće! Uputa: ovu ispriku nemoj upotrijebiti tijekom vedrih dana.

Deveta, rekli bismo loša – nisam zakasnio/la, već su svi drugi došli prerano! Neki su svoje profe čak pokušavali uvjeriti da svi drugi satovi ne rade dobro. Ishod: ljut/a profa jer ga/ju povlačiš za jezik. Uputa: ne pokušavati.


via GIPHY


Deseta, čudna – plakao/la sam kod kuće jer je otkazan nastup mog omiljenog benda! Jedna naša sugovornica nam je rekla da je pala u toliku depru jer je otkazan nastup Tokio Hotela, njezinog tada omiljenog benda, da nije bila u stanju otići van iz kuće. 'To me toliko potreslo i rastužilo da sam plakala k'o kišna godina cijeli dan', rekla nam je. Njezina mama je rekla istinu njezinoj raski u srednjoj školi, napisala ispričnicu – i isprika je stvarno upalila! Pa možda možete pokušati s tom izlikom (ako još niste)...

Moguće je da neke od ovih već jeste iskoristili, pa ako jeste, riješite kratku anketu kako bismo saznali koja od ovih čudnih izlika je najpopularnija...Foto: Giphy/FreePik/Shutterstock


M.Z.

Provjeri još...

Tinejdžeri koji često prespavaju alarm i kasne u školu su inteligentniji!

A tko ne kasni u školu? Evo u što se dan može pretvoriti zbog malo dužeg spavanja! VIDEO

Kćer zakasnila u školu, a mama napisala brutalno iskrenu ispričnicu

kašnjenje nedolazak Škola isprike Izlike

Još vijesti