Slika nije pronađena

Ako ti netko ovo napravi, nemoj to shvatiti osobno, nije do tebe, samo je osoba s kojom si se dopisivao/la netko tko nema poštovanja prema drugima, a pristojnost im je također nepoznat pojam.

Kako dopisivanje može imati ikakve veze s podmornicom? Vrlo lako. Jednako kako podmornica zaroni pod vodu i nestane, ne vidiš ju, a onda se nakon nekog vremena odjednom vrati – i puf opet ju vidiš, isto je tako i s ovim trendom u dopisivanju. Ovo je najnovija fora koju sve više i više ljudi radi. Nije da nisu to radili i prije, ali u zadnje vrijeme je totalni hit. Radi se o tome da se s nekime dopisuješ, a onda ta osoba odjednom samo nestane, više se ne javlja, kao da ništa nije bilo. I onda, nakon par mjeseci evo je natrag, vrati se i javi, nastavi priču kao da se ništa nije dogodilo i kao da nije odjednom na par mjeseci (ili više) samo nestao/la.

Bez ikakve isprike ili objašnjenja, samo se pravi kao da je sve u redu i kao da ste se jučer zadnji put čuli, a ne u listopadu prošle godine. Ovo nije nikako normalno ponašanje preko kojega bi trebali samo prijeći. Ako ti netko ovo napravi, koliko god da ti se ta osoba sviđa, nemoj im dopustiti da ti se opet uvuku u život, jer postoji dobra šansa da će opet tako nešto izvesti. Da ne pričamo koliko je ovo nepristojno i ružno. Pokazuju da te ne poštuju.

Pogledajte još:

Grozan dejting trend koji je aktualan ovih dana - što je 'scrooging' i kako reagirati kad ti to netko napravi?

Trendovi iz 2020. koji su UŽAS i koji ne bi trebali ostati toliko popularni i ove godine

Novi trend u šminkanju zbunjuje ljude – namjerno se naglašava nešto što smo do sada skrivali

trend submarining dopisivanje Slanje Poruka

Još vijesti