Slika nije pronađena

Ako pretražite Tumblr, Twitter, Pinterest ili Instagram po ključnom hashtagu #Amazonwishlist ili #Rinser pronaći ćete stotine objava tinejdžerica i mladih djevojaka koje od potpunih stranaca traže poklone.

Obzirom koliko je jednostavno i lako napraviti blog s osobnim fotografijama, nije čudno da se pojavio i ovaj novi trend – fotografije se koriste kako bi izmamile poklone nepoznatih muškaraca (a možda i žena). U svom malenom svijetu postaju zvijezde amaterke kako bi se dočepale novog dvd-a filma 'Igara gladi' ili najnovije maskice za iPhone.

Na vrhu svoje Tumblr stranice, Wank Over Unicorns, Susie iz West Glamorgana, koja će sljedeće godine krenuti na fakultet, postavila je link na „Face“ – stranicu na kojoj objavljuje svoje fotografije u različitim stupnjevima odjevenosti, točnije razodjevenosti!

‘Home’ je pak zbirka eksplicitnih vine videa i fotografija koje su već objavljivane sa zornim i maštovitim komentarima „anonimnih“ korisnika, otkrio je FLTR magazin.

Još jedan link vodi vas na njenu Amazon listu želja koje joj njeni obožavatelji mogu kupiti, a na njoj su predmeti poput majice sa malom sirenom, LED televizijski prijemnik ili vintage skateboard. Pokazuje također i darove koje je već dobila, a oni uključuju iPad, neke Nike odjevne komade, svilene čarape, haltere i odjelo zečice.

Amazon lista želja funkcionira tako da korisnici mogu napraviti popis predmeta koje žele, a ako ga označe kao „javno“ – može ga vidjeti bilo tko. Tako korisniku možete poslati što god poželite, a što je na toj listi, jer je adresa na koju se šalje tajna. Ipak – ime i prezime kao i zemlja u kojoj živi korisnik vidljivi su svima.

Princeza Chantelle – ‘financijski hram za vaše najmokrije snove, bitches!’ – koristi Twitter i Facebook kako bi poticala muške robove da joj poklanjaju darove tako što objavljuje fotografije na kojima pokazuje darove koje je primila uz hashtagove poput #wishlistgirls, #rinse i #paypigs.

 

U zamjenu za darove također nudi razgovor putem video-kamere ili seksualne fotografije muškarcima koji uživaju u konceptu financijske dominacije. U svojoj listi želja ima komade donjeg rublja, fetiš kostime i štikle, ali i malo „banalnije“ stvari kao što su vrtna kućica i prijenosni rendgen za zube.

 

I dok je teško za povjerovati da bi potpuni stranci nepoznatim djevojkama kupovali poklone, još je teže za povjerovati koliko tinejdžerica smatra ovaj oblik „iznude“ normalnim.

Što vi mislite o ovom trendu poklanjanja? Jeste li se ikada susreli s time?

L.B./izvor: Metro

foto: Twitter

amazon pokloni stranaca lista želja fotografije

Još vijesti