Slika nije pronađena

U osnovnoj školi možemo biti ljuti na simpu jer nas nije uštipnuo za ruku ili povukao za kosu nego je to učinio drugoj djevojčici.

Dnevnik sa sličnim zapisom pronašla je tinejdžerica Madie Cadon koja je tada bila bijesna zbog stvari koje danas uopće nisu 'big deal'. Ova 16-godišnjakinja je prebirala po starim stvarima i tako pronašla svoj dnevnik kojeg je pisala kada je imala samo 7 godina.

Na njegovim stranicama ispisana je totalno ljuta priča o ljubavnom trokutu između Madie, dječaka imena Riley i druge djevojčice Jessice. Cijela priča je završila na Twitteru gdje je dobila preko 10 tisuća lajkova, a mnoge cure su rekle kako je svatko proživio upravo takvu priču.


`Dragi dnevniče, nisam sigurna mogu li ovako nastaviti dalje. Mislim da imam depresiju. Danas u školi je moja simpa Riley lovio druge cure po igralištu! Mislila sam da mu se ja sviđam. I pogodi koga je najviše lovio! Jessicu! Ona je prava igračica koja grli najmanje pet dečki dnevno. Ljuta sam na nju. Mislim da ću mu reći njenu tajnu – ona nosi pelene! Nakon što on to sazna neće mu se više sviđati` napisala je 7-godišnja Madie.






Na Valentinovo je opisala situaciju u kojoj je on pokidao njeno pisamce i poklon, a ona se naljutila premda Riley nije znao od koga je. Osim toga i tu je naglasila da ima depresiju, a kasnije joj je on otkrio da ipak voli Jessicu te je Madie zamrzila dečke.

Ovaj dnevnik nasmijao je cijeli internet pa zato možemo reći Madie svaka čast na hrabrosti!

Izvor/foto: Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Dnevna doza e-dnevnika: nova Facebook sprdnja među učenicima

Tinejdžerica `podvalila` tati foru da je trudna - pogledajte njegov izraz lica

Tinejdžerica slučajno otkrila svojoj obitelji da je `gej` i postala hit na internetu

tinejdžerica dnevnik osnovna škola

Još vijesti