Slika nije pronađena

Prošle godine u kolovozu, Sam Sartain izgubio je nogu u nesreći prilikom vožnje terenca. Nakon nesreće uslijedilo je nekoliko operacija tijekom kojih je ostajao bez sve većeg dijela noge. Bio je iscrpljen, hranili su ga na cjevčicu, a morali su mu presađivati i kožu.

Nekoliko mjeseci kasnije napokon je prohodao uz pomoć prostetičke noge: “To je cool jer sam se vratio u školu, a ondje su me dočekali s poštovanjem, poštovanjem prema čovjeku, ali i sportašu koji sam nekada bio.

I dok se prilagođavao svom novom životu, istu je sudbinu dijelio i maleni jazavčar koji je u automobilskoj nesreći ostao bez stražnje desne noge.

Miami-Dade Animal Services pokupila je Pooha (kako se psić zove) s ulice i pružila mu prvu pomoć. Uz pomoć udruge Dachshund Recue South Florida prikupili su 5 tisuća dolara kako bi pomogli Poohu kojem su morali amputirati nogu.

Samova mama Judy Sartain pročitala je priču o Poohu na Facebooku i shvatila da moraju udomiti ovog psića.

Sam Sartain kaže da je osjećaj kad je prvi puta vidio Pooha bio neopisiv: “Osjećaj je bio neobičan, pogledao me i pretpostavljam da je shvatio da smo prošli sličnu nesreću. Odmah je potrčao prema meni.

L.B./izvor: NBCMiami

foto: screenshot/YouTube

Nesreća sam sartain tinejdžer psić

Još vijesti