Slika nije pronađena
Numerologija je popularna i danas, a mnogi vjeruju da vam brojevi mogu mnogo toga reći o ljubavi. Sada to možete i provjeriti! Trebat će vam komadić papira i kalkulator (ako vam se ne da zbrajati “u glavi”).

Svakom slovu po numerologiji pripada neki broj. Kad zbrojite sve brojeve vašeg imena i prezimena dobit ćete broj koji opisuje kakvi ste u ljubavi!

Bitno je zbrajati sve dok ne dobijete jednoznamenkasti broj! Pogledajte primjer:

Ivana Ljubičić: 4+1+1+1+1+8+9+2+4+4+4+5= 44 = 8

A evo i tablice brojeva za svako slovo naše abecede.

Tablica: 

A – 1, B – 2, C – 3, Č – 4, Ć – 5, D – 6, Dž – 7, Đ – 8, E – 9, F – 1, G – 2, H – 3, I – 4, J – 5, K – 6, L – 7, LJ – 8, M – 9, N – 1, Nj – 2, O – 3, P – 4, R – 5, S – 6, Š – 7, T – 8, U – 9, V – 1, Z – 2, Ž – 3.

Vaš ljubavni broj – što govori o vama?

1
Osobe s ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsne interese. Vrlo ih je teško zadovoljiti. Ako očekujete pokornost i poslušnost od ovih osoba izazvat ćete odbojnost i agresivnost, dakle kontra-učinak. Ako želite da veza s ovakvom osobom uspije, morat ćete unositi što više novina u vaše živote, jer su spremni na preljube i nevjeru u trenucima dosade ili ako osjete da je njihova sloboda ugrožena.

2
Vrlo su izbirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalisti su pa će se rado odlučiti za osobu koja im može osigurati lagodan život. Blage su naravi i skoro je nemoguće posvađati se s njima. Ako vas iskreno vole, onda su vrlo vjerne.

3
Ove osobe prije svega žele pravo i iskreno prijateljstvo. Tek kad to osjete, upuštaju se u ljubavnu vezu. Za svoje ljubavi često kažu da su im i najbolji prijatelji. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom povjerenju prema voljenoj osobi. Sve probleme rješavaju kroz otvorene i iskrene razgovore.

4
Vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i vrlo rano ga sklapaju, ali zbog toga često i pogriješe u izboru partnera. U ljubavi su nemaštoviti, pa čak i pomalo dosadni osobama koje su aktivne i svestrane. Za njih su miran život i stabilna veza jedini životni ciljevi. Tada su vjerni, poslušni i spremni na svaki kompromis, samo da bi veza ostala u granicama konvencionalnosti.

5
Ljubav koja će trajati čitav život – to je njihova najiskrenija želja. Poštuju obitelj i brak, a svaka laž ih duboko pogađa i teško se oporavljaju od njih. Nakon toga im treba snaga i vrijeme oporavka da bi ušli u novu vezu. Jedini pravi smisao života za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao da ni ne žive.

6
Kolebljivi su i skloni promjenama zbog čega baš i nisu za stalnu i dugotrajnu vezu. U stalnoj su potrazi za partnerom, osjećajni su i nježni, ali ako neku vezu okrune brakom ili drugim oblikom ozbiljnije obveze, nisu iskreno sretni i zadovoljni jer i tada traže druge veze. Pravu ljubav i solidan brak mogu ostvariti tek u kasnijim godinama kad se napokon smire.

7
Njihov život je ispunjen brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertovima, a čak im i više brakova nije nepoznanica. Navikli su na mnoge rastanke, ali i nove sastanke. Smatraju da je sve to normalno i poželjno. Životu i ljubavi pristupaju vrlo aktivno i stalno su u potrazi za novim partnerima.

8
Ovaj broj simbolizira promjene i putovanja. Njihov ljubavni život je nemirnog duha – imaju vrlo mnogo ljubavnih veza, a nije isključeno da mogu imati i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje ozbiljnih životnih pitanja prisutni su tokom cijelog života. Za neku dužu vezu odlučuju se tek poslije tridesete godine.

9
Ove osobe u mladosti teže za vezom sa starijim partnerom, dok ih u nekim ozbiljnijim godinama mogu početi privlačiti i mlađe osobe. Uvijek su u nekim suprotnostima, za njih nista nije tipično. Često doživljavaju razočarenja, ali to ne ostavlja dubok trag na njima niti zbog toga predugo pate – oni i dalje nastavljaju svoju potragu za novim vezama i uzbuđenjima.

L.B.
foto: sxc.hu

numerologija brojevi ime ljubav

Još vijesti