Slika nije pronađena

Ako si i ti jedna od onih djevojaka koja u torbici obavezno ima barem tri ruža, pravilno ga nanosiš u svakom trenutku i na svakom mjestu (čak i ako nema svjetla), a bez njega se osjećaš kao da si gola? Dobrodošla u klub obožavateljica ruža.

Gotovo sve djevojke ponekad šminkaju usne, ali postoje one koje bez ruža ne mogu zamisliti dan. Upravo te cure iskusile su mnoge muke s najdražim komadom make-upa. Evo nekoliko primjera:

#Jednostavan zadatak kao što je obično ispijanje soka može predstavljati pravi pothvat#Rijetki su ljudi koji se usuđuju reći da imaš ruža po zubima pa često hodaš okolo kao klaun#Odlazak u Mac-ovom dućan za tebe je pravi stres#Jutarnje biranje nijasne ruža uopće nije lako i često ti zadaje glavobolje#Nijedna šalica nije sigurna u tvojoj blizini..#...a ni hrana#Kućni ljubimci također mogu nastradati..#...a i neki ukućani#Možda si i jedina osoba na svijetu koja razlikuje 6 nijansi crvene...
#... a kada na nekome vidiš nijansu koju nemaš,
spremna si ubiti za nju!#Najteži zadatak je kad samo sebe moraš spriječiti od kupnje precool ruža kojeg si jednostavno ne možeš priuštiti...#...a kada drugi pokušaju isto, crno im se piše#Priznaj si: nikada nećeš odustati od ruževa jer ih jednostavno obožavaš!


Foto/Izvor: Buzzfeed
I.N.

Pročitajte još:

Najpopularnije nijanse ruža diljem svijeta

Zeleni ruž mijenja boju na vašim usnama

Oblik usana govori nešto o našoj osobnosti

ruž muke Djevojke

Još vijesti