Slika nije pronađena

Za sve ljubitelje Appleovog telefona izlazak novog iPhonea je poput Božića. Svi ga iščekuju, a on uvijek iznenadi  nečim novime. Najnovije šuškanja o najnovijem iPhoneu zagolicala su maštu fanova.

Na glasine možda ne treba nasjedati, ali za što drugo se trebaju uhvatiti vjerni pobornici iPhonea? Izlazak novog iPhonea čeka se kao ozeblo sunce, a tajanstvenost tvrtke Apple u vezi novog proizvoda intrigira mnoge.

Otkrivamo ti što se šuška o novom iPhoneu:

Kako će se zvati?

Glasine kažu da još nije sigurno hoće li se novi iPhone zvati iPhone 6S (kao što je bio slučaj s 5S i 4S) ili će Apple preskočiti bilo kakva slova `S` i nazvati ga iPhone 7. Kakvo god ime bilo nadamo se boljoj verziji od prošle jer je do sada svaka nova verzija bila bolja.


Touch više neće biti običan nego će biti `force touch`

Sudeći po glasinama, iPhone će imati `force touch`. To znači da će imati isti touch kao Appleov sat. `Force touch` podrazumijeva koncept koji daje određene naredbe koje ovise o tome koliko ćemo pritisnuti ekran. Na pojedinim Apple aplikacijama, brz dodir na touchu će pokrenuti drukčije radnje za razliku kada bi jače pritisnuli ekran.


Brži download, duži životni vijek baterije

Prednosti bržeg downloada ne moramo niti navoditi jer ih znate i sami. Duži životni vijek baterije je isto tako obećavajuć, a glasine kažu da će biti zbilja dug. Zamislite da možete biti na koncertu i cijelo vrijeme fotkati ili snimati bez da vam se isprazni baterija. Cool jel da? Možda takva bude nova iPhoneova baterija.Isti izgled, ali čvršća i otpornija maska


Fotke koje su procurile na internet pokazuju da će izgled telefona biti isti kao od prethodnog iPhonea. Stručnjaci iz svijeta tehnike nagađaju kako bi se drukčija vrsta aluminija koristila za vanjsku masku.Spremite se za okidanje najboljih fotki ikada
Glasine kažu da će telefon imati najveća poboljšanja na kameri do sada. Jedan tehnološki analitičar je rekao za Business Insider da će nova kamera iPhonea imati 12 megapiksela. Wow!


Bile istinite ili ne ove glasine su nas potaknule samo da još više iščekujemo izlazak novog iPhonea.

Izvor: teenvogue.com

I.P.

Pročitajte još:

14 cool i nepoznatih trikova za korištenje iPhone slušalica

Planuo još jedan iPhone: Izgorio usred noći, zapalio zavjese i jastuk!

Volim te mama, al` ne više od iPhone-a: otrovala mamu jer joj je oduzela iPhone

iphone novi iphone

Još vijesti