Slika nije pronađena

Kažu da je prvi dojam sve, a vjerovali ili ne, naša kosa može reći više o nama nego mi sami.

Naša kosa kao da priča - može drugima otkriti na kojoj strani kreveta smo spavali ili jesmo li ju kovrčali nekoliko sati. Baš zato, stil frizure je važan za cjelokupan dojam o osobi.

Saznaj što tvoja kosa govori o tebi:

Bob

Bob je frizura koju svaku curu čini zavodljivijom. Baš poput ovog stila i ti si vrlo jednostavna osoba, a i brzo se prilagođavaš novim situacijama. Tvoja smirujuća osobnost druge ohrabruje da smire pa čak i u najstresnijim situacijama.


Šiške

Ti imaš veliku dozu samopouzdanja i za tebe je osjećaj straha potpuno gubljenje vremena. Ako su šiške baš tvoj stil to znači da si po prirodi vođa koji u sebi krije divlju stranu.Riblja kost

Ako je tvoj stil za izlazak iz stana pletenica u obliku riblje kosti to znači da si osoba slobodnog duha koja voli avanture. Vjerojatno ti je tlaka biti stalno na jednom mjestu, a uz to si i jako znatiželjna osoba što još više `potpiruje` tvoju avanturističku stranu.


Visoka punđa

Cure koje često nose visoku punđu su jako ženstvene i prave `girly girl` djevojke. Moguće je da si ti reinkarnacija glumice Audrey Hepburn, a tvoja kolekcija cipela je zadivljujuća.


Pixie frizura

Djevojke s pixie frizurom se čine sramežljivima, ali zapravo one traže osobu kojoj će vjerovati kako bi se pred njom opustile. Čim nekome vjeruju odmah pokazuju svoje druge kvalitete poput izražene intuicije i kreativnosti.


Kosa u duginim bojama

Ako je tvoja kosa obojena u dugine boje tada si osoba koja se ne boji reći ono što misli, ali često bez filtera na ustima. Sjećaš se one izreke `ispeci pa reci`? - nema veze ni da nisi jer imaš odličan smisao za humor i na kraju se izvučeš iz neugodnih situacija.


Velike kovrče

Ti si osoba koja će zauvijek ostati optimist te si jako povezana s prirodom, glazbom i poezijom. Imaš veliku grupu različitih prijatelja i nikada ti nije neugodno započeti razgovor sa strancima.


Ombre

Cure s ombreom na kosi vole isprobavati nove stvari. Bez obzira na to radilo se o novom kafiću, ružu za usne ili nečem drugom- ti si tu da isprobaš sve navedeno.Visoki rep

Glamur imaš u malom prstu te uvijek usklađuješ ruž za usne i manikuru. Imaš smisla za oblačenje i općenito stil, što znači da si odlično organizirana  i u drugim aspektima života.


Izvor: diply.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

10 super frizura za svaki dan

5 jednostavnih frizura kad ti se ne da prati kosu

Što tvoja frizura otkriva o tebi?

Frizura stil frizure što frizura govori o tvojoj osobnosti osobnost