Slika nije pronađena

Djevojke duge kose znaju koje je olakšanje kada ljeti mogu kosu svezati jer tako mogu otjerati vrućinu, ali je ta frizura i vrlo praktična. U jednu ruku, rep može biti skroz zaslužan za elegantan `look˙, a ujedno može skroz odgovarati i sportskom, opuštenijem izdanju.

Rep može biti doslovno svakakav – od visokog pa do duplog repa, odnosno kikica. Sa sigurnošću možemo reći da je rep ponovno učinila modernim Ariana Grande, ali sve djevojke znaju koliko drugačije izgledaju s repom.

On izražava crte našeg lica te s njim možemo izgledati skroz svježije i opuštenije. No, jeste li znali da stil repa koji furamo govori puno o našoj osobnosti? Ako je odgovor negativan, ovdje možete saznati što vaš rep govori o vama:

Kikice

U posljednje vrijeme možemo vidjeti da su se kikice vratile u modu te ih sve više žena pokušava isfurati. Neke to čine uspješno, a druge neuspješno, a bez obzira na to, popularnost kikica ne opada. Cure koje nose kikice ponekad ostavljaju dojam da žele izgledati mlađe nego što jesu, a one su ujedno pune energije i jako vole flertati.


Visoki konjski rep u stranu

Ovaj rep je bio posebno popularan tijekom 80-ih i 90-ih godina, ali čini se da je i danas dosta moderan. On se može isfurati kao nešto totalno `chic`, a opet može biti i `fail`. Djevojke koje nose rep u stranu su uglavnom slobodnog i otvorenog duha te vrlo znatiželjne i vole istraživati. Budući da je ovaj rep nastao u `prošlim vremenima`, ove cure su ujedno i nostalgičarke.


`Običan`, srednjevisoki rep

Rep koji je totalna klasika je onaj `obični`. Njega je uvijek lako svezati te nije potrebno uložiti uopće puno truda. Osim toga, dobro ga je i nositi jer često nije prejako stegnut pa nas kasnije ne boli glava. Cure koje preferiraju ovaj rep su uglavnom opuštene, ne mare toliko za `šminkerski` izgled, jednostavne su, ali imaju oko za lijepo.Visoki rep

Za dugokose djevojke koje vole vježbati ovo je idealan rep. Veže se na dva načina: tako što ćemo glavu i kosu prebaciti skroz prema dolje i svezati ili tako da se kosa skuplja u rep zalizujući češljom. Cure koje nose ovakav rep su uglavnom bezbrižne, sportski tipovi koji ponekad vole isfurati i elegantan izgled.


Rep pletenica

Rep koji je ispleten u pletenicu (najčešće visoki rep) je odličan za elegantni `look` i izlazak van. Cure koje ga nose uglavnom vole estetiku, ali ponekad imaju promjene raspoloženja pa ih teško drugi mogu do kraja prokužiti. Osim toga, one jako vole i partijati te se družiti s drugim ljudima.Niski rep u stranu

Ovaj rep se može isfurati u opuštenoj varijanti, ali može biti i skroz elegantan za neko službenije ili večernje izdanje. Djevojke koje ga vežu su uglavnom i jedno i drugo, što znači da su vrlo prilagodljive i pristaju na kompromise. Ove cure cijene ljepotu, ali istovremeno vole i jednostavnost.Poluspušteni rep

Poluspušteni rep može proći u bilo kojoj prigodi ako se dobro prilagodi šminki i odjeći koju nosimo. Cure koje nose ovakav rep su uglavnom vrlo zanimljive, često s jako dobrim smislom za humor.


Rep stil repa osobnost

Još vijesti