Slika nije pronađena

Prije dvadeset godina internet nije bio raširen pa se adolescenti nisu mogli zabavljati na društvenim mrežama ili fotkajući selfije nego je na njihovo raspoloženje utjecalo nešto drugo.

Tako su se, primjerice, tijekom 90-ih godina  masovno rolali i to na rolama s četiri kotača, a `disko rolanje` je bio pravi doživljaj i izlazak. Ako pitate svoje starije poznanike koje hobije su imali, odgovori će uglavnom bitit Nintendo ili boy bendovi.

No, nije sreća stala s navedenim stvarima pa je vrijeme da otputujete na trenutak u prošlost i škicnete što je uveseljavalo tinejdžere prije 20 godina:


Role na četiri kotača

Ove role predstavljaju cijeli duh 90-ih godina, a osobito su ih voljele tinejdžerice. Kada govorimo o ovim rolama važno je reći nekoliko stvari: točkići su plastični, a kočnica se nalazi s prednje strane. Zapravo, ove role su cijele plastične, a sve veličine su mogle stati u njih jer su bile podesive.


Nintendo

U to vrijeme konzole su počele biti aktualne, a najpopularnija od svih je Nintendo. Mario Bros je bio glavna igra koju su tinejdžeri `šamarali`, a Nintendo su voljeli podjednako i dečki, ali i cure. Osim toga, ova konzola uvijek podsjeti na 90-e.


Kada uđu u učionicu, a dočeka ih tv

U tom trenutku je bilo sve jasno – gleda se film i profesor neće gnjaviti sa zadacima i satom. Kada bi vidjeli tv u učionici učenici bi odmah slavili kao da je Nova godina, a u današnje vrijeme učionice su uglavnom opremljene modernijom tehnologijom.


Ova igra ih je totalno izluđivala i usrećivala istovremeno

The Wonderful Waterfuls je igra koja je ovisila o čistoj sreći i ničime drugom. Igra je počivala na principu da se pritišću gumbi izvana kako bi se kolutovi koji se nalaze u `malom akvariju` premjestili na šiljak, a to sve pokreće voda. I to je zapravo to, ali je bilo vrlo teško igrati s obzirom na to da ako ste pritiskali gumb jače niste bolje igrali.Ovo

Ne znamo točni naziv za ovu `igračku`, ali na engleskom se zove View Master. Sve što je trebalo napraviti jest staviti ga na oči i vrtjeti različite sličice koje se vide iznutra.


Kosa Justina Timberlakea je uvijek bila dobra zabava

Tijekom 90-ih je bio aktualan jedan drugi Justin koji nije Bieber, a riječ je o Justinu Timberlakeu koji je bio u boy bandu NSYNC. U to vrijeme Justin je imao kovrče na glavi, a k tome često ga se mogli vidjeti izblajhanog. Pjevač je redovito mijenjao frizure pa je to zabavljalo i uveseljavalo tinejdžerice.

via GIPHY


Topići Kelly Kapowski

U vrijeme 90-ih bila je popularna serija Zvono kao spas (Saved By The Bell) u kojoj je glumila Tiffani Thiessen koja je glumila Kelly Kapowski. Naime, Kelly je bila prava trendseterica i nosila je najmodernije stvari, a najčešće topiće koji su se unatrag nekoliko godina opet vratili u modu.

via GIPHY


Videima o vježbanju Jane Fonde

Jane Fonda je poznata glumica koja je prije 20 godina snimala videe o vježbanju. Zbog nje su brojne cure postale lude za odjećom za vježbanje poput visokih čarapa i štucni koje su i sada aktualne na aerobiku.

90-ih uveseljavalo tinejdžeri

Još vijesti