Slika nije pronađena

Bivši i sadašnji zaposlenici McDonald'sa za Business Insider su otkrili trikove koji nam olakšavaju i uljepšavaju hranjenje u ovom lancu brze hrane. Nakon što ih pročitate, sigurno više nećete dobiti hladnu i odstajalu hranu ili čekati u redu satima! Evo što preporučuju...


1. Zatražite manju verziju svojeg omiljenog burgera ako ste 'kratki' s lovom ili prilagođenu recepturu ako vam se neki sastojak ne sviđa – na to imate svatko pravo! Ako jako želite Big Mac, ali nemate love za njega, možete zatražiti McDouble sličnog okusa, samo drugih proporcija (i bez onog suvišnog kruha u sredini)! Možete zamoliti i da vam npr. poprže luk u burgeru i to besplatno. I uvijek radije naručujte pakete ('Meals') umjesto pojedinačnih narudžbi jer ćete više dobiti za manje novaca.2. Možete dobiti svježe jaje u svojem doručku za nula kuna doplate – jedino što trebate učiniti jest zamoliti za okruglo pečeno jaje u svojem sendviču ili McMuffinu. Ako to napravite, morat će vam pripremiti jelo ispočetka i jaje će biti friško!

3.  Rezervirajte svoju hranu unaprijed ako uzimate veću narudžbu – osim što se može dogoditi da se npr. svi nuggetsi prodaju, čekat ćete na njih barem osam minuta (koliko treba pećnici da ispeče sve koji stanu u nju) – ovako ćete uštedjeti na vremenu, a svi znamo da je vrijeme novac!

4. Ako želite dobiti friške i tople krumpiriće, zatražite one bez soli – u tom slučaju, zaposlenici će morati napraviti novu rundu krumpirića, a vi možete zatražiti sol sa strane i bit ćete sigurni da nisu odležali i ohladili se.


5. Možete inzistirati da vam bilo koju hranu svježe pripreme – ovo zaposlenici preporučuju da svakako napravite ako naručujete Filet-O-Fish ili pileće sendviče, budući da su naročito pokvarljive prirode. Nemojte se bedirati, na to imate svako pravo!

6. Nemojte zadržavati red birajući pred zaposlenikom – olakšajte posao radnicima McDonald'sa i odobrovoljite ekipu iza sebe! Razmislite unaprijed po što ste došli i pripremite novac (naročito bitno ako se hranite u 'drive-thru' restoranima).

7. Kupone možete koristiti i nakon roka iskoristivosti – na svakom kuponu piše do kada ga možete upotrijebiti, ali na to nitko ne obraća pažnju, kažu bivši i sadašnji zaposlenici. Slobodno ih upotrijebite! Jedino što ne možete raditi je prilagođavati narudžbu (raditi ovo što je dio savjeta broj 1).

8. Najbolje vrijeme za odlazak u Mekić je oko 10 sati ujutro – tada ćete moći naručivati jela s menija za doručak i za ručak! I ono najbolje – to sada možete, još dok traju praznici...

via GIPHY


Foto: McDonald's/Visual Hunt/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Oprezno s hranom - ovo nikad ne bi trebali naručiti u McDonald'su!

OMG McDonald's uvodi brojne novosti, između ostalih i posluživanje za stolom?!

ANKETA Najavljena velika promjena u receptu McDonald'sa – kakav hamburger ti preferiraš?

mcdonald's narudžba trikovi zaposlenici