Slika nije pronađena

Znamo da veze nisu ni malo laka stvar, ali ako zbog ljubavi završiš na sudu trebaš se zapitati je li baš vrijedna svega toga. Učenik trećeg razreda jedne srednje strukovne škole u Osijeku svojoj je curi želio pružiti više nego što ima na totalno krivi način.

Priča ide ovako: dečko se zaljubio, cura je stalno imala neke prohtjeve i on je zaključio da je krađa bicikla skroz okej način za zaraditi koju kintu sa strane. 


Nije trebalo dugo da ga uhvate i odvedu pred sud koji mu je kao opomenu samo izrekao odgojnu mjeru pojačane brige i nadzora koja ne može biti kraća od šest mjeseci, ni dulja od dvije godine. Ujedno mu je naloženo plaćanje 300 kuna sudskih troškova.

'Kriv sam i iskreno se kajem, a krao sam jer mi je trebao novac. Imao sam zahtjevnu curu koju sam dosta razmazio i ona je stalno nešto trebala. Vrlo je ružno to što sam učinio. Svi bicikli su vraćeni vlasnicima. Sramota me je jer to nije način na koji se dolazi do novca'', objasnio je u sudnici.

Iako je dečko totalno okrivio curu, mi bi se ipak zapitali kakav je to dečko koji zbog cure krene raditi baš ovakve gluposti?


Dečki, razmislite dva put jeste li spremni baš sve napraviti zbog ljubavi?

Cure, nemojte biti 'one cure'. Male stvari čine sreću.

DODATNE INFO: Dečko je od 26. travnja do 25. svibnja prošle godine u Osijeku na više različitih adresa krao bicikle na kojima je kliještima kojima je presijecao sajle. Nije birao doba – operirao je i po danu i po noći - dva puta ispred zgrade matematičke gimnazije, dva puta ispred Konzuma u Ulici F. Firingera i jednom na Trgu Lava Mirskog. Prema procjeni, vrijednost bicikala iznosila je od 1700 do 3000 kuna.

Foto: Unsplash

I.I./ www.jutarnji.hr


Pročitajte još:

Provedeno istraživanje među Hrvatima između 11 i 17 godina - slažeš li se s dokazanim?

Zašto nije bed ako nisi party animal kao i svi tvoji kul vršnjaci?

TIPS & TRICKS: Kako skupiti lajkove i pratitelje na Instagramu? Iskoristi ove trikove i postani influencer!

veza bicikl Krađa Osijek cura