Slika nije pronađena

Nema veze jesi li spavalica ili jedva čekaš jutro da ti počne novi dan, poza u kojoj najčešće spavaš govori mnogo o tebi i tvojoj osobnosti.


Položaj fetusa

Ako spavaš u pozi fetusa, znači da tijekom sna ležiš na jednoj strani, koljena su ti povučena te savijena, a ruke ispred lica. Ova poza pokazuje da izvana izgledaš zatvorena i povučena, ali kad nekome počneš vjerovati – otvaraš se i to si neka druga ti. Među novim i nepoznatim ljudima najčešće si jako sramežljiva, ali kad ih dovoljno upoznaš sva tvoja sramežlljivost nestaje.

via GIPHY


Spavanje na leđima

Ova poza spavanja pokazuje da si zatvorena, rezervirana i pomalo povučena osoba. Imaš mali broj prijatelja, samo one kojima iskreno vjeruješ, a lažni prijatelji nešto su najgore što možeš zamisliti. U duši si prava romantičarka.

Spavanje na boku
Ako noću najčešće spavaš na boku, komplicirana si osoba koju je ponekad teško razumijeti. Ti katkad ni sama ne znaš što želiš od života, ali zato si vrlo otvorena, optimistična i pozitivna. Tvoja kreativna osobnost čini te posebnom i uvijek se ističeš u društvu.

via GIPHY


Spavanje na trbuhu

Spavanje na trbuhu jedna je od omiljenih poza mnogih spavalica, a pokazuje da si hrabra i samouvjerena osoba. Svi tvoji frendovi i frendice znaju da si uvijek tu kad im je potrebna pomoć - na tebe svi mogu računati.

via GIPHYFoto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

I tebi je spavanje najdraži hobi? Donosimo ti pet razloga zašto je to skroz okej!

Pazi kako ćeš se leći u krevet - najgore i najbolje poze za spavanje

Najbolja poza za spavanje kada imaš mengu

poza Spavanje osobnost

Još vijesti