Slika nije pronađena

Slika sendviča iz jedne hrvatske škole danas je postala hit dana na Internetu. Nažalost, ne zbog toga što se radilo o super finom sendviču za prste polizati, već suprotno. Koliko trebaš biti gladan da ovo pojedeš?

Ljutiti roditelji jednog djeteta, koje pohađa niže razrede osnovne škole u Šibeniku, fotografirali su užasni sendvič s par feta neke čudne salame, kojih nije bilo dovoljno niti da popune površinu kruha.


'Pogledajte i pokažite ovo svijetu, pa neka svi vide što našoj djeci daju za marendu u školama. Imalo me kolpati kad je dijete donijelo ovaj poluprazni sendvič s nekom ružnom salamom koja je mješavina parizera i šunke, samo što niti je parizer ni šunka, a bijeloga ima po sebi kao panceta. Pa ovo je živi užas'
– izrazio je nezadovoljstvo školskom prehranom roditelj za portal Sibenik.in.

Kaže da za školsku prehranu izdvaja oko 110 kuna mjesečno i da ne očekuje carski tretman djeteta, ali dati djeci ovakav sendvič je katastrofa. Nije, priznaje, svaki dan tako, jer djeci poslužuju i krafne, picete ili kroasane, ali ovakav grozan sendvič bez sira i s malo grozne salame, veli, još nije vidio.


Fotka 'siromašnog' sendviča

U upravi škole nisu bili pretjerano oduševljeni ovom objavom na internetu.

- Nemam ja tu što komentirati. Roditelji su dobili ponude za marendu i oni su odlučivali koju će uzeti. Postoji jeftinija i skuplja verzija, dnevno po 5 kuna ili dnevno po 7 ili 8 kuna. U ovoj drugoj dobivaju i jogurt ili voće. Ako su se pretplatili na ovaj mjesec i nisu zadovoljni, mogu to u dogovoru s razrednicima promijeniti ako žele. Na njima je izbor i ja tu nemam što više komentirati. Nije mi jasno da daju to u medije, a sami su birali što će im dijete jesti i uvijek mogu svoj izbor promijeniti' – kazao je ravnatelj Osnovne škole Darko Relja za Sibenik.in.

>> Pitanje za vas: Kakva je hrana u vašoj školi? Slobodno komentirajte na našem Facebooku...

Škola sendvič Loša hrana

Još vijesti