Slika nije pronađena
Svako malo na YouTube-u nikne neki novi NewTuber koji pokušava zgrabiti svojih 5 minuta slave. Svaki tjedan mogu vas uveseljavati novim video snimkama u kojima se najčešće sprdaju sa ozbiljnim i manje ozbiljnim teama ili filozofiraju o životu na njima svojstvene načine.

Craig Dillon

Svakog petka pokušava vas nasmijati novim videom. Uspijeva li u tome?


Dan s kanala Dan Is Not On Fire

Ovaj čudni britanski klinac priča o svom mizernom životu, samo da bi shvatili koliko je vaš život super i zanimljiv i bajan u usporedbi s njegovim! Očito uspijeva jer mu je svaki video pogledam više od milijun puta!


Joey Graceffa

Ovaj mladić ima preko 3 milijuna pretplatnika na YouTube-u. Moramo li nešto dodati? Ovdje vas upućuje u sve tajne Jeste li gay testa!


Ania s kanala AniaMagz

Ania je turbo smiješna, ali na sarkastičan način i vjerojatno jedina djevojka koja se ne srami svojih brčića. Humor za malo zahtjevnije! Pogledajte njene analize stihova pjesama, obična brbljarenja koja uz njen humor postaju materijal za napumpati trbušnjake.


Marcus Butler

Definitivno jedan od najpopularnijih dečki na YouTube-u najčešće odgovara na pitanja koja mu postavljaju njegovi vjerni gledatelji. Što kad vas netko upita jeste li djevica ili djevac? Marcus će vam pokazati kako odgovoriti na to pitanje!


Troye Sivan

Iako izgleda kao da je još uvijek u vrtiću, Troye ima puno obožavatelja koji ga redovito prate, postavljaju mu pitanja i željno iščekuju svaki njegov video.L.B./foto: screenshot/YouTube

tuberi slava ili propast?

Još vijesti