Slika nije pronađena

Znamo da trebamo biti sretni i zadovoljni i kada smo sami, bez dečka ili cure, ali nekada si ne možemo pomoći, a da nam kroz glavu ne počnu ići neke totalno nelogične misli, ali nama tada itekako zabrinjavajuće.

Vjerojatno nećeš umrijeti sama okružena s 20 mačaka, ali nikad se ne zna! Nekima to i neće zvučati tako loše. To je samo jedna od misli koja nam se počne motati po glavi ako smo predugo već solo. Koliko je god lijepo biti single i imati vrijeme za sebe, nekada svima dođe želja za vezom i da imaju nekoga kraj sebe. Uz to, dođu povremeno u glavu i neke misli, za koje znamo da su totalno nelogične i glupave, ali ne možemo si pomoći. Ako si dugo solo, neke od ovih bi ti itekako mogle biti poznate.

1.Ružna sam i nema šanse da se itko ikad više zaljubi u mene.

Sigurno nije u tome problem, jer svakome se sviđa drugačiji tip ljudi. Sasvim si sigurno i ti nečiji tip samo još nisi pronašla tu osobu.


2.Umrijet ću sama i nitko neće niti znati da se to dogodilo.

Teško da će se ovo dogoditi, jer čak da nekim čudom stvarno nikada i ne nađeš dečka, i dalje ćeš imati bliske ljude u svom životu poput obitelji i prijatelja.3.Možda da se ipak javim onom bivšem?

Vjerojatno najgluplja ideja koja ti može pasti na pamet. Samo zato što sada nemaš nikoga i nema nikoga na vidiku, nemoj se okretati u prošlost.

4.Idem pojesti još cijelu onu čokoladu, ionako nije bitno kako izgledam.

Mnogo cura želi izgledati na određeni način kako bi se svidjele dečkima, ali samo zato što nemaš nikoga, ne znači da trebaš zapustiti svog izgled. Uređuj se i dotjeravaj za sebe, ne za nikoga drugoga.


5.A da možda pokušam pronaći curu umjesto dečka?

Eksperimentiranje je okej, ali pazi da u tom procesu ne povrijediš nekoga i daš lažnu nadu.6.Hoću li umrijeti sama okružena s 20 mačaka?

Je li to stvarno toliko loše?

7.Jesam li zaboravila kako se ljubi?

Nisi, kada poljubiš nekoga, bit ćeš jednako dobra u ljubljenju kao i prije.8.Ako se mogu naručiti mladenke iz Rusije, vjerojatno se negdje može kupiti i dečko.

Kada sve lađe potonu, krenemo tražiti alternativne načine na koje bismo mogli doći do dečka.

9.Možda je zapravo Timothée Chalamet moja srodna duša pa sam single jer se još nismo upoznali! Mora da je to!

Ili bilo koji drugi celeb za kojim si luda. Ma sigurno je to u pitanju!

Pogledajte još:

Je li ti ikada srce bilo baš brutalno slomljeno? Ako znaš sve ove pjesme – je

Stvari i odjeća koje danas nose cure, a zapravo su ovih 8 originalno bili napravljeni za DEČKE

Rečenice koje mršave cure stalno slušaju – od ovih 6 im se sigurno diže kosa na glavi

misli dugo solo single zabava

Još vijesti