Slika nije pronađena

Priča ove djevojke možda zvuči nevjerojatno, ali je svakako istinita! Ona je svojim roditeljima skrivala pirseve koje je imala jer im to nije htjela reći, ali su to oni ipak saznali na malo čudan i bizaran način. Ova djevojka je svoju čudnu situaciju uspjela objasniti u svega nekoliko sekundi jednog videa!

April Miller je djevojka s TikToka koja je prikupila više od 800 tisuća lajkova na svojem videu gdje je objasnila kako su njezini roditelji doznali da se je pirsala. Naime, ona je imala pirseve na bradavicama koje je skrivala od svojih roditelja, ali su to oni saznali na malo čudan način. Objasnila je kako je teško bolesna te je zbog toga morala ići na rendgen. Na rendgenu se inače moraju skinuti svi metalni predmeti ili nakiti s tijela, međutim, ako netko ne može skinuti pirsing s nekog čudnog mjesta, samo u tom slučaju ga može ostaviti. Ova djevojka očito nije mogla skinuti pirseve sa svojih bradavica tako da je s njima morala obaviti rendgen sliku.


U videu je stavila sliku s rendgena na kojoj se vrlo jasno vidi kako se na svakoj bradavici nalazi jedan pirsing tako da su njezini roditelji preko te rendgen slike otkrili tajnu koju im je skrivala. Na ovom videu je prikupila više od 6 i pol milijuna pregleda te nešto više od 800 tisuća lajkova, a ima i raznih komentara: 'Malo bolestan način da saznaju za pirseve', 'Ako ništa drugo, pirsevi su simetrični, tako da je pirsing majstor napravio dobar posao' – bili su samo neki od komentara njezinih pratitelja.

Pogledajte još:

Što bi svaka cura trebala imati u torbici – za slučaj ako se nađe u opasnosti! Ovih će ti 7 stvari pomoći

Djevojka se osramotila na pedikuri – nije očekivala da će pedikerka podignuti nogavicu

Šetala je sa slušalicama, dok se iza nje odvijala prava drama - djevojka nije ni slutila da je u opasnoj situaciji

zanimljivosti čudna situacija pirsanje pirs

Još vijesti