Slika nije pronađena

Kad je prije pet godina tada desetogodišnja Thylane Blondeau izašla na naslovnici modnog časopisa nastala je prava frka jer su mnogi smatrali da je premlada da bi se kretala u okrutnom modnom svijetu. No, ona nije odustala i sada gradi i više nego uspješnu manekensku karijeru.


Na modnu je pistu prvi puta stupila s četiri godine kad je nosila reviju Jeana Paula Gaultiera, a Thylane Blondeau danas je prava tinejdžerska manekenka. Uvijek naglašava da uživa u poslu kojeg radi i da svoju budućnost vidi u manekenstvu. Još je kao djevojčica voljela pozirati, hodati u maminim petama i slagati svakakve poze.Pozirala je za svjetski poznate časopise kao što su Teen Vogue, French Vogue, Jalouse i mnogi drugi. Proputovala je svijet, ima svoj Youtube kanal, ima preko 600 tisuća obožavatelja na Instagramu, a priznala je da bi se željela baviti i glumom. A ima samo petnaest godina. Editorijal za Vogue 2011. godine bio je presudan za karijeru jer je upravo ta kontroverzna naslovnica napravila to da su svi pričali samo o tome – je li djevojčica premlada za tako nešto?


Čini se da nije bila jer danas ima ugovor s L'Oréalom i IMG-om, druži se sa slavnim manekenkama kao što su Gigi Hadid i Kaia Gerber. Trenutno pohađa privatnu školu The Lycee Francais de Los Angeles, a liniju održava boksom.Zadnje je snimila kampanju za Dolce & Gabbanu, a mnogi joj predviđaju stvarno blistavu karijeru. Neki su je već prozvali novom Kate Moss.

Foto: Instagram/ Vogue

I.I.

Pročitajte još:

Manekenka dobila samo 14 lajkova na fotku pa poručila fanovima: 'Svi ste jadni!'

Manekenka objavila svoju fotku kao upozorenje

Nisu klasične ljepotice, ali su top modeli – neobične manekenke koje su ostvarile uspjeh

Manekenka thylane blondea

Još vijesti