Slika nije pronađena

Djevojke bi zaista trebale uvijek biti na oprezu – to dokazuje i ova situacija koju je, nažalost, morala proživjeti ovaj djevojka. Ona je svoju priču podijelila na TikToku, a svim drugim curama upućuje upozorenje kako ne bi smjele hodati po ulici sa slušalicama u ušima da im se ne dogodi situacija kao i njoj.

Jedna djevojka podijelila je svoju priču na TikToku u kojoj objašnjava neugodnu situaciju kroz koju je morala proći jer je šetala gradom s objema slušalicama u ušima. Naime, djevojka je šetala i gledala video na Instagramu.  S obzirom na to da je imala slušalice, uopće nije bila svjesna situacije oko sebe i nije znala što se iza nje događa. Dok je ona bezbrižno šetala, iza nje se odvijala prava drama! Pratio ju je neki muškarac cijelim putem do njezine zgrade. Međutim, to je primijetila još jedna gospođa koja je hodala iza nje i cijelim putem ju je pokušavala upozoriti na način da je vikala za njom, ali ju djevojka nije čula upravo zbog slušalica u ušima. Tek kada je ona stigla i ušla u predvorje svoje zgrade je čula tu gospođu i kada se je okrenula, iza nje je stajao muškarac koji ju je pratio. No, čim se je ona okrenula, muškarac je pobjegao, a ona je cijeli slučaj prijavila policiji jer je predvorje njezine zgrade pokriveno videonadzorom.

Ovime djevojka apelira na sve druge cure kako bi se zaista trebale paziti kada šetaju gradom, pogotovo same, a i kako nikada ne bi smjele imati slušalice u ušima. Ona prenosi bitnu poruku drugima, tako da bismo ju svi trebali poslušati.



Pogledajte još:

Djevojka se osramotila na pedikuri – nije očekivala da će pedikerka podignuti nogavicu

Djevojka na čudan način saznala za prevaru - bacila se u potragu i otkrila doslovno sve

Djevojka otišla kod najgore ocijenjene šminkerice i snimila video – rezultat ju šokirao

zanimljivosti Neugodna situacija slušalice

Još vijesti