Slika nije pronađena

Prvo nam je selfie štap bio čudan, ali brzo smo se navikli na to pomalo bespotrebno pomagalo. Rene Lusano, korisnica Instagrama otišla je korak dalje - njoj ne treba selfie štap jer ona ima selfie dron!

`Skromni` selfie štap postao je prošlost za djevojku Rene Lusano s Instagrama. Ovih dana ona se fotka pomoću selfie drona. Ako ste mislili da je pobjednica u `selfie natjecanju` Kim Kardashian, razmislite ponovno. Selfie dron učinio je da Rene postane kraljica selfieja.

Ova čudna naprava je zapravo vrlo nezgodna za koristiti, a pogotovo za ponijeti bilo gdje. Neki od problema mogu biti: nitko ne želi hodati uokolo s dronom (nekada smo lijene i običnu torbicu ponijeti), dronovi su ilegalni u brojnim državama, na dron može naletjeti ptica što može završiti loše za dron i za pticu. I posljednji problem je: gdje uopće kupiti dron? Pa očigledno nigdje kada su vrlo skupi, a i kako smo naveli- uglavnom su ilegalni.


Rene kaže kako i sama ima problema s dronom. Primjerice, jednom joj je upao u more, a u Parizu su joj zabranili korištenje drona (u Francuskoj je zabranjeno letenje dronova). Osim toga, Rene više voli raditi videe s dronom nego sebiće. Sljedeća destinacija joj je Egipat gdje bi htjela fotkati najfora fotke ikad.

Izgleda da će dronovi zavladati svijetom, ali samo zbog selfieja.







selfie dron selfie letjelica selfie

Još vijesti