Slika nije pronađena

Prvo nam je selfie štap bio čudan, ali brzo smo se navikli na to pomalo bespotrebno pomagalo. Rene Lusano, korisnica Instagrama otišla je korak dalje - njoj ne treba selfie štap jer ona ima selfie dron!

`Skromni` selfie štap postao je prošlost za djevojku Rene Lusano s Instagrama. Ovih dana ona se fotka pomoću selfie drona. Ako ste mislili da je pobjednica u `selfie natjecanju` Kim Kardashian, razmislite ponovno. Selfie dron učinio je da Rene postane kraljica selfieja.

Ova čudna naprava je zapravo vrlo nezgodna za koristiti, a pogotovo za ponijeti bilo gdje. Neki od problema mogu biti: nitko ne želi hodati uokolo s dronom (nekada smo lijene i običnu torbicu ponijeti), dronovi su ilegalni u brojnim državama, na dron može naletjeti ptica što može završiti loše za dron i za pticu. I posljednji problem je: gdje uopće kupiti dron? Pa očigledno nigdje kada su vrlo skupi, a i kako smo naveli- uglavnom su ilegalni.


Rene kaže kako i sama ima problema s dronom. Primjerice, jednom joj je upao u more, a u Parizu su joj zabranili korištenje drona (u Francuskoj je zabranjeno letenje dronova). Osim toga, Rene više voli raditi videe s dronom nego sebiće. Sljedeća destinacija joj je Egipat gdje bi htjela fotkati najfora fotke ikad.

Izgleda da će dronovi zavladati svijetom, ali samo zbog selfieja.selfie dron selfie letjelica selfie