Slika nije pronađena

Prije smo na Instagramu mogli vidjeti tuđe lajkove tako što smo prvo trebali pritisnuti na njih te skrolati dok ne vidimo tko od prijatelja je to lajkao, a sada je novi `update` tu koji će nam odmah ispod fotke pokazati je li se svidjela nekome od naših pratitelja.

Programeri i kreativni timovi s Instagrama rade punom parom čini se jer su samo u mjesec dana uveli brojne promjene i njima razveselili korisnike. Osim što je sada moguće brisati komentare, raditi `priče`, spremati obrađene fotke za kasnije, moguće je i vidjeti što su prijatelji lajkali.

Svaka nova promjena u algoritmu kod Instagrama nas veseli jer sve su one do sada vrlo zadovoljavajuće korisnicima. Nova opcija će pokazivati u `newsfeedu` koje fotke su naši prijatelji lajkali. Prije, kada smo htjeli vidjeti je li naša BFF lajkala fotku vaše omiljene grupe morali ste ući u lajkove i provjeriti, a sada to više nije slučaj.Sada ćemo ime svojih prijatelja vidjeti na listi ispod lajkane fotke, a ovakve promjene omogućavaju da se korisnici osjećaju ugodnije na mreži
jer vide da iste stvari lajkaju i njihovi frendovi. Isto tako, glavešine Instagrama žele da korisnici osjete da pripadaju njihovoj zajednici i prijateljima bez obzira na to što na mreži postoji hrpa celebova i robnih marki.

Čini se kako je i na ovoj mreži osobno iskustvo ipak najvažnije.Izvor/foto: bustle

I.P.

Pročitajte još:

Zaboravite `priče` jer Instagram uvodi novu opciju na radost svih korisnika

Nekoliko savjeta kako da tvoj Instagram profil bude bolji

Još novosti: Instagram uveo zanimljivu opciju po uzoru na Snapchat

Lajk što su drugi lajkali instagram