Slika nije pronađena

Ova tinejdžerica je prije primala lovu koju mi možemo samo sanjati – mjesečni džeparac iznosio joj je 31.000 kuna, a sada će se morati naučiti živjeti s puno manje... Nakon što je konstatirala da ju mama tjera da živi 'poput seljanke', odvukla je mamu u emisiju dr. Phila u nadi da će joj on pomoći uvjeriti ju da bi joj džeparac trebao iznositi minimalno 15.500 kn.

Nicolette iz Beverly Hillsa sigurno ne zna kako je 'krpati kraj s krajem', ali ovaj potez njezine mame čini joj se kao previše drastična mjera. 'Želim da moja mama shvati da ne mogu živjeti od 1000 dolara mjesečno (op.a. 6200 kn), ipak sam ja odrasla na određeni način... Ne može mi tako naglo oduzeti novac', rekla je Nicolette. 'Išla sam u nevjerojatne škole, imala sam vozača, dadilju, osobne trenere', nastavila je.


Njezina mama, Nina, je priznala da je njezina kći imala kreditne kartice bez limita od malih nogu, a Nicolette je to uvijek znala dobro iskoristiti – neke mjesece je natukla čak 10.000 dolara (op.a. oko 62.000 kn) troškova. A onda je Nina shvatila da se Nicolette pretvara u 'čudovište', da je ekstravagantna, razmažena i snob i odlučila joj stati na kraj.


U videu je Nicolette čak priznala da ni ne zna koliko je novaca dala za koji od dizajnerskih komada i da zna da je razmaženo derište, ali smatra da ima svako pravo na to jer njezina mama 'radi po cijele dane i ne pokazuje joj ljubav na druge načine'.Plan da će dr. Phil nagovoriti Ninu da kćeri poveća džeparac se pokazao kao totalni promašaj
– on ju je pokušao urazumiti, a čak je posjetila i sklonište za beskućnike u sklopu emisije. Daljnji koraci, osim znatno nižeg džeparca, uključuju pronalazak posla i pomaganje oko kućanskih poslova.


No, čini se da Nicolette i dalje ne kuži u čemu je problem – ona smatra da je princeza i da vrijedi tih para. Moramo priznati da mi ne kužimo gdje je drama (jer bismo bili prezadovoljni s džeparcem od 6200 kn!), ali zanima nas vaše mišljenje – tko je tu u pravu?


Foto: Screenshot/YouTube

M.Z. /
Independent

Provjeri još...

Kviz: Saznaj jesi li razmažen/a? Riješi naš test i otkrij sve!

Prodala kćerkine karte za koncert Katy Perry: 'Razmaženo derište ih ne zaslužuje!'

8 zvijezda koje su bile razmažene i nepodnošljive tinejdžerice

anketa razmaženo derište džeparac video

Još vijesti