Slika nije pronađena

'Hip hop nije samo ples, nego i način života' – tako svoju priču započinju 17-godišnje zagrebačke tinejdžerice Ariana i Aurora Krasniqi koje su se nedavno okitile brončanom medaljom na Dance Festu u Novom Sadu.
Talentirane blizanke su se plesom počele baviti nakon što su vidjeli kako njihov stariji brat plesnim pokretima pokorava podij i oduševljava publiku. Počele su plesati u klubu Megablast, zatim prelaze u Atomic dance factory, a posljednju godinu plešu u Fusionu gdje ih je oduševila ekipa: 'Klub smo otkrile preko prijateljice koja je snimke s treninga i nastupa stavila na Facebook. Svaki novi video nas je ostavljao bez teksta kao i opuštena ekipa koja pleše tamo. Posebno nas je dojmila trenerica koju poznajemo jos od malih nogu s natjecanja' objašnjavaju Aurora i Ariana.


Kako same kažu, uvijek su pronalazile vremena za ples jer je to što ih pokreće, a tome svjedoči treće mjesto koje su djevojke osvojile na Dance Festu u Novom Sadu u seniorskim hip hop parovima. Koreografiju kojom su osvojile žiri pogledajte u nastavku:


No ove talentirane curke nisu jedine koje su se okitile medaljama u susjedstvu - Lana Capar i Lia Hržić osvojile su prvo mjesto u kategoriji juniorskih hip hop parova na istom natjecanju! Evo kakav su show njih dvije priredile publici:


Ako ti se sviđa hobi ovih cura, pridruži se njihovom klubu i zapleši s njima!

Foto/Izvor: Plesni studio Fusion

I.N.

Pročitajte još:

VIDEO: Hrvatske tinejdžerice plesom ispričale priču o bullyingu

Pleše u spotovima poznatih faca: najpopularnija 12-godišnjakinja na svijetu

14-godišnji prvak hip-hopa Filip Krznarić otkriva zašto voli ples i kako osvaja medalje

Ples Nagrade Natjecanje Medalje

Još vijesti