Slika nije pronađena

Ryan Sesselman je običan devetnaestogodišnjak koji se pri posjetu lokalnom azilu zaljubio u crnu kujicu. Naravno, odmah ju je htio ponijeti doma, no znao je da mu to neće poći za rukom. Već ima dva psa doma i očekivao je da će mu mama reći kako ne može udomiti još i trećeg psa.

Ipak, kada je došao doma, odlučio se ne predati tako lako te joj je predložio kompromis: ako skupi 10 tisuća retweetova na objavi o udomljavanju psa, onda će mu dopustiti da ga udomi. Mama je pristala na dogovor, ali samo ako skupi milijun retweetova!Sada, uzmi u obzir da je Ryan običan tinejdžer koji je u tom trenutku imao dvjestotinjak pratitelja... Činilo  se da se radi o nemogućoj misiji, no onda su se dobri ljudi interneta umiješali: 'Stavio sam post popodne, a kad sam se sljedeće jutro probudio, bilo je 222 retweeta i bio sam totalno impresioniran. Cijeli dan sam s prijateljima promatrao retweetove'.



Nakon početnog šoka s 222 retweeta (što je više nego broj pratitelja koje je imao na početku), dan nakon je njegov post imao preko 149 tisuća retweetova! Četiri dana kasnije, imao je više od milijun retweetova, te je tako ušao u povijest s jednim od top 10 retweetanih postova ikada!



Mama je održala obećanje te su sada sretno udomili malenu kujicu, koja je osvojila i njezino srce!Sigurni smo da nitko nije očekivao ovakav kraj priče, no svakako je sretan jer je jedna životinja spašena! Nemoj zaboraviti, ako i ti ikada odlučiš nabaviti psa, prvo provjeri lokalne azile i pomozi im!

Foto: Twitter

A.Š.

Pročitaj još:



Tinejdžerica se 'zezala' na Twitteru pa joj FBI skoro pokucao na vrata!

Pas Viralno twitter

Još vijesti