Slika nije pronađena

Oni su 'Skini mi se s kursa'! Svake srijede održavaju probe u podrumu škole, zabavljaju se i rokaju. Njihov repertoar se sastoji od pjesama Majki, Dine Dvornika, Parnog valjka, Songkillersa, ali i božićnih pjesama, kako piše Zadarski.hr.Bend čine Fabijan Šarić, na klavijaturama, Donald Dukić i Adam Baričević, na gitarama, Dino Crnošija, na bubnjevima, Tin Maletić na klarinetu i profesor Ruić, vođa benda i glavni vokal. Zajedno određuju repertoar za svaki nastup i postali su frendići i izvan škole. Cure bi rado primili, ali kandidatkinja nema... Pa ako želite postati dio benda 'Skini mi se s kursa' – pravac Pomorska škola!

Profesor Ruić kaže da su u toj školi oduvijek postojali bendovima, ali nije bilo konkretne suradnje profesora i učenika... Stoga je on dogovorio sastanak s ravnateljem Svetkom Perkovićem kako bi ga pitao što on misli o ideji benda... Blagodario ju je, profi dao odriješene ruke i posudio bendu svoje bubnjeve.

Sada nastupaju posvuda, piše Zadarski.hr – dvije godine zaredom svirali su na zadarskom Adventu, a uobičajeno nastupaju i na učeničkim smotrama, priredbama, na zadnji dan škole, u staračkom domu...

'Gdje god dođemo, podignemo atmosferu, zapaženi smo i stvarno se trudimo. Sviramo zabavne stvari koje su već svima u uhu pa mogu pjevati s nama. Dosta vježbamo iako nemamo adekvatan prostor za probe. Nekoliko puta čak nas je iznenadila policija na vratima jer smo previše bučni. Ali što možemo, škola nam je stvarno omogućila sve što je mogla. Baš bih volio s dečkima napraviti pjesmu koja, ono, odiše vibrom pomorske škole. Ta ideja postoji, nadam se da će brzo i realizacija', rekao je profa iz snova, Jurica Ruić za Zadarski.hr.

Do tada će šokirati javnost nazivom svog benda, vježbati i uživati, a mi ćemo željno iščekivati novu stvar. Precool, zar ne?


Foto: Facebook/Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

'Svaki dan je isti, sve je teže ustat...' – Luka opjevao svakodnevicu srednjoškolaca [VIDEO]

VIDEO Đakovački maturanti snimili prefora pjesmu – u spotu ih podržao Ante Cash

Piše pjesme, ali ih i pjeva: 18-godišnji Željko je prava umjetnička duša

skini mi se s kursa bend profa Učenici precool Zadar Pomorska škola

Još vijesti