Slika nije pronađena

Svašta ljudi rade da snime dobar selfie: šminkaju se satima, presvlače se, traže pravu lokaciju i fotkaju na stotine slika sve dok ne nastane 'ona prava'. Kako bi izbjegla te 'muke', ova žena odlučila je potrošiti hrpu para i pobrinuti se da na svakoj fotki izgleda – savršeno!

TV producentica Triana Lavey veliki je fan selfija – koristila je mnoge aplikacije kao što su Perfect365 kako bi izgledala besprijekorno na fotkama. Ipak, cijelo vrijeme ju je mučilo kako izgleda na fotkama; nikada nije bila u potpunosti zadovoljna.


'Kako se prezentiraš na društvenim mrežama jednako je važno kao i način na koji se prezentiraš u stvarnom životu' objasnila je Triana. Kada bi razgovarala s nekim preko Skype, ubrzo bi shvatila da neprestano bulji u ono što je ona smatrala nepravilnim na svome licu – brada i nos.

Zato je odlučila izdvojiti 15 tisuća dolara i leći pod nož kako bi napokon dobila oblik lica koji će joj se sviđati. 'Sada izgledam kao ja, ali photoshopirana' otkrila je ljubiteljica selfija.Gledajući ove fotke njenog lica prije i poslije operacije, mislite li da sada bolje izgleda? Da je više fotogenična i da joj selfiji bolje uspijevaju?


Nama se čini da je jednako lijepo izgledala i prije operacije i da se taj veliki novac mogao puno pametnije potrošiti.

Foto: abcnews.go.com
I.N.

selfiji plastične operacije

Još vijesti