Slika nije pronađena

Brojka je možda malo veća nego što bi očekivali. Nekada se isplati kopati i istraživati kada ta potraga završi odličnim filmom, ali nekada tražimo i tražimo, samo da bi na kraju ipak odustali od gledanja filma jer je ili loš ili nismo ništa zanimljivo pronašli.

Baš kada ti se gleda neki film ništa ti dobro ne pada na pamet, a frendica odjednom ne odgovara na poruke kako bi ti dala preporuku. I onda nema druge nego tražiti i pokušavati  iskopati nešto što još nisi gledala, a što bi bilo dovoljno zanimljivo. I tako tražiš i tražiš, i godišnje potrošiš 187 sati svog života na traženje što gledati! 8 dana godišnje trošimo samo na pretraživanje. Puno ili malo?

Ovo je toliki stres da se pokazalo i da je uzrok svađa u obitelji ili s prijateljima/dečkom/curom. Istraživanje je pokazalo da se zbog potrage za filmom ljudi u prosjeku porječkaju s nekime i do tri puta tjedno. Wow! Iako bi pomislili da će Netflix i slični streaming servisi olakšati odluku što gledati jer imaju puno prijedloga u skladu s time što inače gledamo – i dalje to nije dovoljno za donijeti brzu odluku. Dapače, 76% ispitanika ovog istraživanja reklo je da su im ovakvi servisi za gledanje filmova i serija već dosadili.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Twin Design

M.T.

Pogledajte još:

Dio tijela na curama koji dečki uvijek primijete – nikada ne bi očekivala da će se na ovo usredotočiti

Je li bolje javiti mu se ujutro, popodne ili navečer? Postoji doba dana kada je najbolje poslati poruku simpi

Do kada se računa da si tinejdžer? Nije do 19. godine kako svi misle...

Istraživanje potraga za filmom Filmovi serije gledanje filmova